Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Allaha ilk inanan kişi kimdir ?

Allaha ilk inanan kişi kimdir ?
0
207

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Allah'a birincil inanan kişi

A ’RAF 143 Musa ödev ettiğimiz vakitte (Tûr ’a) gelip de Rabbi onunla konuşunca Rabbim! Bana (kendini) göster; seni göreyim!dedi (Rabbi): Sen beni katiyen göremezsin Fakat şu dağa bak, eğer o uygun durabilirse sen de beni göreceksin!buyurdu Rabbi o dağa tecelli edince onu paramparça etti, Musa da baygın düştü Ayılınca dedi fakat: Seni noksan sıfatlardan tenzih ederim, sana tevbe ettim Ben inananların ilkiyim

Cevap: Allaha birincil inanan kişi kimdir ?

Ilk yaratılan insan olan ve Ilk peygamber olan Hz Adem (as) Allah'a (cc) inanan birincil insandır *

Similar threads

HzMusa ile ilgili Ayetleri Hz Musa (as) hakkında ayetler Kuranı kerimde bir cok ayette HzMusanın adı gecmektedir İşte Hz musayla ilgili kuran ayetleri; (148) MUsa'nın kavmi onun (Tur'a gitmesinin) ardından, ziynet eşyalarından, boğurmesi olan bir buzağı heykeli (yaparak ilah) edindiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
HzMusa Kimdir HzMusa Peygamberin Hayatı Hz Musa Hz Musa da Kuranın bircok yerinde başından gecen olaylar anlatılan bir peygamberdir Kendisine kutsal kitaplardan biri olan Tevrat gonderilmiştir Fakat Tevrat, Musa Peygamberin olumunden sonra insanlar tarafından değiştirildiği icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Allaha İman Nedir Hadislerde İman Hadislerde Allaha İman Hakkında İmanla İlgili Hadisler Hz Suheyb radıyallahu anh anlatıyor: ResUlullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: Sizden oncekiler arasında bir kral vardı Onun bir de sihirbazı vardı Sihirbaz yaşlanınca Kral'a: Ben artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Allaha İman Nedir Hadislerde İman Hadislerde Allaha İman Hakkında İmanla İlgili Hadisler Hz Süheyb radıyallahu anh anlatıyor: Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular oysa: Sizden öncekiler arasında bir kral vardı Onun bir de sihirbazı vardı Büyücü yaşlanınca Kral'a: Ben artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
234
Peygamberlerin Duaları Peygamber Duaları * Hz Adem (AS) Ve Hz Havva'nın Duası (ARAF23) Ey bizim Rabbimiz,kendimize yazık ettikŞayet sen kusurumuzu ortup,bize merhamet buyurmazsan,en buyuk kayba uğrayanlardan oluruz * Hz Yunus (AS)'ın Duası (ENBİYA87) Ya Rabbi sensin ilah,senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
858,505Konular
982,802Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt