Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Allah’a inanmayan yazar

Allah’a inanmayan yazar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selam arkadaşlar

Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum

Geçen gece bir arkadaşımın zoru ile ismini açıklamak istemediğim bir şairin şiir dinletisine gittik Şair çok güzel konuşuyordu İçimden Yüce Rabbimiz ne kadar güzel akıl vermiş diye geçirdim Daha sonra konuşmasına devam ederken “Tanrı var mıdır? Yok mudur? (haşa) bunu bilemiyoruz Olduğuna dair hiçbir delil yok Cennet cehennem var mı bilemeyiz Ünlü bir fizikçi olan …(söyledi ama ismini hatırlamıyorum) bile kara deliklere gelince düşünüyorum ama bulamıyorum demiştir Yani o da Tanrı’nın olup olmadığını bulamamıştır Hatta Albert Einstein bile Tanrı’nın varlığını çözememiştir (dikkat ederseniz Allah demiyor devamlı Tanrı diyor) dedi Akabinde çok içki içtiğini, taksimin arka sokaklarında köpekleri sevdiğini söyledi, bazı hikâyeler anlattı, şiirler okudu falan öyle devam etti Bende inanamadım Şok oldum Yüce Rabbimiz ne kadar güzel akıl vermiş Bir de şairin dediklerine bak! İçimden ona haykırmak geldi “Bizim yaratılışımız, buradaki görebildiğimiz her şeyin yaratılışı Kuranı Kerim Yüce Rabbimize delil değimlidir Diye Ama oradaki insanların hava atmayı seven burnu büyük insanlar olduklarından dolayı hiçbir şey söyleyemedim Sustum
Bu insanlar neden böyle hiç bir şeyden ibret almazlar mı?

858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt