Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Allah'ı sever gibi severler....

Allah'ı sever gibi severler....

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ahu ogrencıyer: ıstanbul

tarkan askım sen bır numarasın senden superı yok sen harıkasın sana tapıyorum BENIMLE EVLENIR MISIN nolur benı anlakafayı yıycem sayende 12 senedır senın ızınden yuruyorm senı dınlıyor senınle yasıyormnolur benı akıl hastanesıne gondermelerıne ızın verme ben senı andıkça evdekıler benım normal olmadıgımı dusunuyoevet kabul edıyorm ben senın hastanım

Tapıyor,onunla yaşıyor ve onu anıyor;

Örnek 1

Gönderen: Konuk Tarih: 07 Kas 2005 15:15 gökhan özen harika o benim aşkım ona kimse bişey diyemez seni ölümüne seviyorum bencansu

Şimdiki örnekte ise

Şükrü Saraçoğlu mabedimiz,Fenerbahçe'yi sevmek ibadetimizdir
kanaryalarnet

Mabet diye görüp,ibadet diye kabul ediyorlar

İşte bir örnek daha;

Bu sevda bitmez hasret bitmez isteyene gider hiç farketmez bu alemde Çarşı herkese karşı Allah affeder Çarşı affetmez!

bir başka örnek

İşte seni sevdiğimi itiraf ediyorum ve tüm kalbimle, bedenimle ve yüreğimle önünde eğiliyorum ey sevgili “aşk
izedebiyatcom'dan

Şeytanın silahı romantizm ile yürüyen biri,EĞİLİYOR ÖNÜNDE herşeyiyle Aşk dediği duygunun

Örnek 3

günahkar oldum İbadetin oldum inancın oldum Sanki sen yarattın ben kulun oldum Affet tanrım diye yalvardım durdum Sevdikçe sayende günahkar oldum
müslüm gürses şarkısı

Örnek 4 Şarkı

koparamam kalbimi söküp atamam yerinden sana taptım allah gibi söyle ne gelir elden ne olur bir başkasına ümit verme aşkından ben sensiz yaşamam geçerim bu

Hazır Mesaj Sitesinden bir Mesaj

ATESINLE,öLüRDüM SENIN UGRUNA,DIZ ÇöKüP öNüNDE SECDE KIL DESEYDIN KILMAZMIYDIM YAR

Örnek 5

Sana anlatamam sevgili Ellerimi açtım sana görmüyor musun? Ya sen gel ya da çağır artık Beklemek çok zor anlıyor musun?

Bir İnsan kardeşimiz yazmış bu metnide

Köpekler gibi özledim ben seni Hatırlıyor musun, televizyonda Teoman'ın Kadınımklipini izliyorduk, sarı kanepede oturuyorduk senle, sonra ben dedim ya

geccecom'da bir yazı

Bana bir şarkı öğreten insanın elini, ayağını öperim Türk sanat müziği benim için bu kadar önemli ve değerlidir Ama şu anda işler, ne yazık ki bu

İnsanlardan bazıları, Allah'tan başkasını Allah'a endâddenk (ilahlar) edinir de onları Allah'ı sever gibi severler İman edenlerin Allah'a olan sevgileri ise (onlarınkinden) çok daha fazladır Keşke zalimler azabı gördükleri zaman (anlayacakları gibi) bütün kuvvetin Allah'a ait olduğunu ve Allah'ın azabının çok şiddetli olduğunu önceden anlayabilselerdi(2Bakara, 165)

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt