Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Allah'ın Adaleti Hakkında Ayet

0
141

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Bunun üstüne Rableri, onların dualarını kabul etti (Dedi oysa Ben, erkek olsun kadın olsun ki defalarca birbirinizdensiniz içinizden, çalışan hiçbir kimsenin yaptığını boşuna çıkarmayacağım Onlar ki, hicret ettiler, yurtlarından çıkarıldılar, benim yolumda eziyete uğradılar, çarpıştılar ve öldürüldüler; andolsun, ben de onların kötülüklerini örteceğim ve onları altlarından ırmaklar akıcı cennetlere koyacağım Bu mükâfat, Allah tarafındandır Allah; karşılığın güzeli O'nun katındadır
Âli İmrân : 195 *

Similar threads

Allah'ın Adaleti Hakkında Ayet Bunun üzerine Rableri, onların dualarını kabul etti (Dedi ama Ben, erkek olsun bayan olsun ama daima birbirinizdensiniz içinizden, çalışan hiçbir kimsenin yaptığını boş yere çıkarmayacağım Onlar ancak, hicret ettiler, yurtlarından çıkarıldılar, benim yolumda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
239
Allah'ın Adaleti Hakkında Ayet Bunun uzerine Rableri, onların dualarını kabul etti (Dedi ki Ben, erkek olsun kadın olsun ki hep birbirinizdensiniz icinizden, calışan hicbir kimsenin yaptığını boşa cıkarmayacağım Onlar ki, hicret ettiler, yurtlarından cıkarıldılar, benim yolumda eziyete...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Savaş hakkında ateler Size karşı savaş açanlara, siz de Allah yolunda savaş açın Sakın fazla gitmeyin, çünkü Allah aşırıları sevmez Bakara : 190 Haram ay haram aya karşılıktır Hürmetler (dokunulmazlıklar) karşılıklıdır Kim size saldırırsa siz de ona misilleme olacak kadar saldırın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Hicret hakkında ayetler Bunun üstüne Rableri, onların dualarını kabul etti (Dedi ancak Ben, erkek olsun kadın olsun ki defalarca birbirinizdensiniz içinizden, çalışan hiçbir kimsenin yaptığını boş yere çıkarmayacağım Onlar ama, hicret ettiler, yurtlarından çıkarıldılar, benim yolumda eziyete...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Etkileyici ayetler, Güzel ayetlerden bir kaçı 1Şüphesiz Ben, erkek olsun, kadın olsun, sizden bir işte bulunanın işini boş yere çıkarmam Sizin kiminiz kiminizdendir İşte, hicret edenlerin, yurtlarından sürülüpçıkarılanların ve yolumda gaddarlık görenlerin, çarpışıp öldürülenlerin, mutlaka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
254
858,497Konular
981,996Mesajlar
29,981Kullanıcılar
mordowSon üye
Üst Alt