Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Allah'ın Adaleti Hakkında Ayet

0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

Bunun uzerine Rableri, onların dualarını kabul etti (Dedi ki Ben, erkek olsun kadın olsun ki hep birbirinizdensiniz icinizden, calışan hicbir kimsenin yaptığını boşa cıkarmayacağım Onlar ki, hicret ettiler, yurtlarından cıkarıldılar, benim yolumda eziyete uğradılar, carpıştılar ve oldurulduler; andolsun, ben de onların kotuluklerini orteceğim ve onları altlarından ırmaklar akan cennetlere koyacağım Bu mukafat, Allah tarafındandır Allah; karşılığın guzeli O'nun katındadır
Ali İmran : 195

Similar threads

Calışmak Hakkındaki Ayetler Calışmakla İlgili Ayetler Calışmak İle İlgili Kuran Ayetleri وَاَنْ لَيْسَ لِلْاِنْسَانِ اِلَّا مَاسَعى وَاَنَّ سَعْيَهُ سَوْفَ يُرى Necm 3940 Bilsin ki insan icin kendi calışmasından başka bir şey yoktur Ve calışması da ileride gorulecektir وَمَنْ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
Allah'ın Adaleti Hakkında Ayet Bunun üstüne Rableri, onların dualarını kabul etti (Dedi oysa Ben, erkek olsun kadın olsun ki defalarca birbirinizdensiniz içinizden, çalışan hiçbir kimsenin yaptığını boşuna çıkarmayacağım Onlar ki, hicret ettiler, yurtlarından çıkarıldılar, benim yolumda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Allah'ın Adaleti Hakkında Ayet Bunun üzerine Rableri, onların dualarını kabul etti (Dedi ama Ben, erkek olsun bayan olsun ama daima birbirinizdensiniz içinizden, çalışan hiçbir kimsenin yaptığını boş yere çıkarmayacağım Onlar ancak, hicret ettiler, yurtlarından çıkarıldılar, benim yolumda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
239
Savaş hakkında ateler Size karşı savaş acanlara, siz de Allah yolunda savaş acın Sakın aşırı gitmeyin, cunku Allah aşırıları sevmez Bakara : 190 Haram ay haram aya karşılıktır Hurmetler (dokunulmazlıklar) karşılıklıdır Kim size saldırırsa siz de ona misilleme olacak kadar saldırın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Hicret hakkında ayetler Bunun uzerine Rableri, onların dualarını kabul etti (Dedi ki Ben, erkek olsun kadın olsun ki hep birbirinizdensiniz icinizden, calışan hicbir kimsenin yaptığını boşa cıkarmayacağım Onlar ki, hicret ettiler, yurtlarından cıkarıldılar, benim yolumda eziyete uğradılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt