Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Allahin emirleri

Allahin emirleri
0
139

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
ALLAHIN EMİRLERİDikkat Ayet: Gok yerinden sokulduğu zaman, cehennem kızıştırıldığı zaman o gun kişi kacacak kardeşinden, anasından, babasından, zevcesinden, oğlundan O gun bir takım yuzler var ki, o gun pırıldar, guler, sevinir Bazı yuzlerde kararır Guneş durulduğu ve ziyası sondurulduğu zaman, yıldızlar bulanıp duştuğu zaman, dağlar yurutulduğu, toz duman olduğu zaman butun denizler kaynayıp birbirine karıştığı zaman, ruhlar bedenlerle ciftleştiği zaman, kabirler deşildiği zaman cennet muminlere yaklaştırıldığı zaman, defterler hesap icin acıldığı zaman (Sayfa 587) Ayet: Hakikat goklerin ve yerin yaratılışında gece ile gunduzun birbiri ardınca gelişinde ve uzayıp kısalmasında temiz akıl sahipleri icin elbet ibret verici deliller vardır Onlar o akıl sahipleri oyle insanlardır ki ayakta iken otururken yanları ustunde yatarken (hep) Allah’ı hatırlayıp anarlar (Ali imran 190191) Ayet: Kim Rahman (Allah) ın zikrinden korluk ile yuz cevirirse (artık) biz ona bir şeytan musallat ederiz O onun arkadaşı olur (49336) Ayet: Allah (CC) buyuruyor ki ; Sonra arkalarından oyle kotu bir nesil geldi ki namazı bıraktılar, şehvetlerine uydular, işte bunlar da azgınlıklarının cezasına uğrayacaklardır Cehennemde (gayya) vadisini boylayacaktır (Meryem Suresi 59) Allah(CC)namaz kılmayanları sevmez, darda kaldıklarında bir felakete uğradıklarında yardım etmez dualarını kabul etmez Ama şuurlu namaz kılanları sever ve her zaman yardımcı olur Namazsızları ebediyen hic cıkmamak uzere cehenneme atabilir Dunyada her milletin dini vardır, kimileri kiliseye gidiyor, hıristiyanlar yahudiler her millet Allah’a inanıyor ve dua ediyor Namazsız olunce namazsıza soracak Allah; Namazı emrettiğimi duydun mu? duydum diyecek Ezanları duydun mu? duydum, Peygamber, kitap gonderdim duydun mu? duydum neden emrime karşı geldin oyle ya sonrası belli ne olacağını kesin olarak Allah bilir Ama cok buyuk ve korkunc azaplar cektireceğini Kuran da ve Peygamberimiz vasıtasıyla bildiriyor Allah şuurlu namaz kılanları cok sever ve her zaman yardımcı olur sonunda da sonsuz cennetine ebediyen gonderir Namaz kılmayanı insanlarda asla kesinlikle sevmez, yalnız menfaatleri icabı seviyor gibi yuze tutak yaparlar Menfaatleri olmasa onu da yapmazlar Namaz insanda (KALP, AKIL, RUH) dengesini sağlar namaz kılınmadı mı insanda ki ruhi denge bozulur, altust olur O insanın muvazenesi kaybolur Her şey karma karışık olur Allah namazsızı mezarda yılanlar akrepler veya daha korkunc cezalarla cezalandıracak Akla hic gelmedik korkunc azaplarla namazsız namaz kılmadığı icin imansız kafir olarak olebilir Şuurlu namazlının boyle bir korkusu yoktur Namazsızı sevgili Peygamberimiz hic sevmez ve hatta sahip bile cıkmaz Mahşer gununde namazsızlara şefaat etmez o zaman namazsızlar oyle bir feryat edecekler ki sanki gokler inleyecek eyvah diyecekler ama eyvahlar hic işe yaramayacak namazlıları sevgili Peygamberimiz bağrına basacak, sevgili ummetim diyecek, namazsızlara ise hic sahip cıkmayacak o zaman sen kimden yardım alacaksın, kim kurtaracak cevabını ver bakalım
imagesallahinemirleri5ad2ce1da8578

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt