Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Allah'ın Mumin Mucahidlere Yardımı Hakkında Ayetler

0
178

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

(Savaşta) onları siz oldurmediniz, fakat Allah oldurdu onları; attığın zaman da sen atmadın, fakat Allah attı (onu) Ve bunu, muminleri guzel bir imtihanla denemek icin (yaptı) Şuphesiz Allah işitendir, bilendir
Enfal : 17
Hatırlayın ki, bir zaman siz yeryuzunde aciz tanınan az (bir toplum) idiniz; insanların sizi kapıp goturmesinden korkuyordunuz da şukredesiniz diye Allah size yer yurt verdi; yardımıyla sizi destekledi ve size temizinden rızıklar verdi
Enfal : 26
Andolsun ki, biz senden once kendi kavimlerine nice peygamberler gonderdik de onlara acık deliller getirdiler (Onları dinlemeyip) gunaha dalanların ise cezalarını hakkıyla vermişizdir Muminlere yardım etmek de bize duşer
RUm : 47

Similar threads

Allah'ın Mümin Mücahidlere Yardımı Hakkında Ayetler (Savaşta) onları siz öldürmediniz, lakin Allah öldürdü onları; attığın süre da sen atmadın, ama Allah attı (onu) Ve bunu, müminleri hoş bir imtihanla denemek için (yaptı) Şüphesiz Allah işitendir, bilendir Enfâl : 17 Hatırlayın fakat, bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Savaşın hikmetleri hakkında ayetler (Onların bu hali,) muminlerden bir gurup kesinlikle istemediği halde, Rabbinin seni evinden hak uğruna cıkardığı (zamanki halleri) gibidir Enfal : 5 (Bunlar,) gunahkarlar istemese de hakkı gercekleştirmek ve batılı ortadan kaldırmak icindi Enfal : 8...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Allah'ın yardımı hakkında ayetler De ki: Karanın ve denizin karanlıklarından (tehlikelerinden) sizi kim kurtarır ki? (O zaman) O'na gizli gizli yalvararak «Eğer bizi bundan kurtarırsan andolsun şukredenlerden olacağız» diye dua edersiniz En'am : 63 De ki: Ondan ve butun sıkıntılardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Zafer Allah'ın yardım ettiği kimselerdir hakkında ayetler Allah size yardım ederse, artık size ustun gelecek hic kimse yoktur Eğer sizi bırakıverirse, ondan sonra size kim yardım eder? Muminler ancak Allah'a guvenip dayanmalıdırlar Ali İmran : 160 Kim Allah'ı, ResUlunu ve iman edenleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Kuran'da Ahlak İle İlgili Ayetler Nelerdir 129 Ey bizim Rabbimiz bir de onlara iclerinden oyle bir peygamber gonder ki onlara senin ayetlerini tilavet eylesin kendilerine kitabı ve hikmeti oğretsin iclerini ve dışlarını tertemiz yapıp onları pak eylesin Hic şuphesiz Aziz sensin hikmet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,496Konular
981,856Mesajlar
29,899Kullanıcılar
SattufSon üye
Üst Alt