Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Allahından Bulsun Deyiminin Anlamı

0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Allahından Bulsun Deyiminin Anlamı nedir
Allahından Bulsun Anlamı
Allahından Bul Deyiminin Anlamı

Hakkettigin her ne ise allah tarafindan verilsin bu hakkın manasini taşıriyi anlamda da kotu anlamda da kullanılabilir

Similar threads

merhaba arkadaşlar dün aldatıldığımı anladım anlamam ise bir tesadüftü kız arkadaşımın mesaj geçmişini okurken bundan 1 ay önce bir ay her tarafında biriyle mesajlaştığını öğrendim daha sonra bu kim diye sordum bilmiyorum dedi sonradan hani rehberinde eksik kişi vardı hani benden başkasına mesaj...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Allayıp Pullamak Deyiminin Anlamı Nedir? Allayıp Pullamak Deyiminin Acıklaması Allayıp Pullamak Deyiminin Sozluk Anlamı Allayıp Pullamak Deyiminin Anlamı Kotu gorunuşu kapatmak icin bir şeyi suslemek, donatmakHurda arabaları allayıp pullayıp pazara cıkarmışlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Alnın Kara Yazısı Deyiminin Anlamı Nedir? Alnın Kara Yazısı Deyiminin Sozluk Anlamı Alnın Kara Yazısı Deyimi Alnın Kara Yazısı Deyiminin Anlamı Nedir? Belki de gercekten kaderdi, alın yazısıydı olanlar Alın Yazısı işte Kotu talih, bahtNe yapayım, alnımın kara yazısı boyle imiş
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Allaha Emanet Deyiminin Anlamı Allaha Emanet Anlamı Allaha Emanet ne demek Allaha emanet ol deyiminin anlamı nedir Allaha Emanet Deyiminin Anlamı Herhangi bir şeyi Yuce Allah`ın korumasına ve esirgemesine terk etmek Ornek; Seni Allah`a emanet ederek gidiyorum oğlum
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Allah`In Belası Deyiminin Anlamı Nedir? Allah`In Belası Deyimi ne anlama geliyor Allah`ın belası Deyiminin Anlamı, Acıklaması Allah`In Belası Deyiminin Anlamı Varlığı uzuntu veren, varlığından huzursuz olunan şeyAllah`ın belası adam yine cıktı ortaya
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
858,475Konular
981,231Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt