Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Allahismarladik

Allahismarladik
0
226

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Allahismarladik

Elimi bes yerinden dagladi bes parmagin,
Bagrimda da yanmadik bir yer birakmadan git
Bir yarin goctugunu,coktugunu bir dagin
Gormemek istiyorsan ardina bakmadan git!

Yavrusunun yoluna dalan bir dul bakisi
Andiriyor isiksiz evinde pencereler
Biraz yesermek icin beklesin artik kisi
Caglayansiz yamaclar,suyu dinmis dereler

Bir sari yaprak gibi dustu gonlum yoluna,
Bugulu gozlerimden gecmedigin gun olmaz:
Benim kadar titremez hic bir yigit ogluna,
Hic bir ana kizina bu kadar duskun olmaz

Bin fersahtan duyarim kimle gulustugunu,
Alnindan oz kardesim opse ben irkilirim
Degil yalniz ardina kimlerin dustugunu,
Kimlerin ruyasina girdigini bilirim

Gozlerimi gun gibi kamastiran yuzunu
Daha candan gorurum senden uzaklasinca
Sararirsin donuste gorunce oksuzunu:
Bir gelinlik kiz olur askim senin yasinca

Elimi bes yerinden dagladi bes parmagin,
Bagrimda da yanmadik bir yer birakmadan git
Bir yarin goctugunu,coktugunu bir dagin
Gormemek istiyorsan ardina bakmadan git!

Faruk Nafiz Camlibel

Similar threads

Redif: Dize sonlarında, görevleri aynı olan eklerin, veya anlamları benzer olan kelimelerin tekrarlanmasına redif denir Tanımdan da anlaşılacağı üzere iki cins redif vardır: a) Ilave Halindeki Redifler b) Kelime Halindeki Redifler a) Ek Halindeki Redifler: Eş görevli eklerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Romantik Nickler Msn de karşı tarafa iletmek istediğiniz en romantik en janjanlı en hoş sözlerle bezenmiş yazılar arkadaşlarımromantiknickler5c58359627818alt :D Big Grin :D » Ölümsüzlük koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle değiş tokuş ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
güzel sözler ARŞİVi umarım beyenirsiniz :::ÇOK GENİŞ BİR KAYITLAR:::​ » Ebediyet koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey değil bende, ben seni ebediyet dek fazla lakin çok seviyorum » Günden güne yok olmaktayım Tüm ışıkları attım bir kenara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,481Konular
981,442Mesajlar
29,603Kullanıcılar
_yunusok_72Son üye
Üst Alt