Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Allem etmek kallem etmek ne demek

Allem etmek kallem etmek ne demek
0
184

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Allem etmek kallem etmek anlamı, Allem etmek kallem etmek nedir, Allem etmek kallem etmek deyimi

Allem etmek, kallem etmek: İstediğini elde etmek icin her turlu kurnazlığa başvurmak

allem edip kallem edip yaşlı adamın evini elinden aldılar

Similar threads

Allem Ne Demektir Allemin Tnaımı Nedir? Allem'in Sozluk Anlamı Nedir? Allem Nedir, Bir işi istediği duruma getirmek icin her turlu kurnazca careye başvurmakanlamıyla allem etmek kallem etmek deyiminde gecen bir soz
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Allem etmek kallem etmek anlamı, Allem etmek kallem etmek nedir, Allem etmek kallem etmek deyimi Allem etmek, kallem etmek: İstediğini edinmek için her türlü kurnazlığa başvurmak allem edip kallem edip ihtiyar adamın evini elinden aldılar*
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Allem Etmek, Kallem Etmek sozunun Anlamı İstediğini elde etmek icin her turlu kurnazlığa başvurmak ornek; allem edip kallem edip yaşlı adamın evini elinden aldılar
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Allem Ne Demektir Allemin Tnaımı Nedir? Allem'in Sözlük Anlamı Nedir? Allem Nedir, Bir işi istediği duruma getirmek için her türlü kurnazca çareye başvurmakanlamıyla allem etmek kallem etmek deyiminde geçen bir söz *
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Kenan Doğulu Zevk Alalım şarkı sozleri Kenan Doğulu Zevk Alalım şarkısı sozu Sen dunyaya benim kafamı karıştırmaya mı geldin Sen karşıma deli dengemi bozmak icin mi cıktın Sen dunyaya beni darma duman etmek icin mi geldin Ben karşına sana kul kole olmak icin mi cıktım Ah bir bilsem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt