Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Alman'a dayağın bedeli ağır

Alman'a dayağın bedeli ağır
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Alman'a dayağın bedeli ağır Alman'a dayağın bedeli ağır 14 Temmuz 2008 Pazartesi 13:46 Yaşlı Alman'ı döverek ağır yaralayan Türk genci için ağır bir hapis cezası aldı Alman nişanlı karara ayaklanma etti Almanya'da emekli bir Almanı döverek ağır yaralayan ve bu yüzden 12 sene hapis cezasına çarptırılan Türk genci Serkan A'nın Alman nişanlısı, Serkan A ile cezaevinde evlenmek istediğini söyledi Serkan A'dan 1 yaşında kızı olan Natascha W, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, ''Onunla cezaevinde evlenmek istiyorum Bütün bu olup bitenlere inanamıyorum 12 yıl O vakit kızımız Samira 13 yaşında olacak Serkan'ın intihar etmeye çalışmasından üzüntü ediyorum'' diye konuştu Natascha W, Serkan A'yı çok sevdiğini ve kendisini bu fena zamanda terk etmeyi düşünmediğini kaydederek, ''Ona şu sıralar en çok, kızına tekrar tekrar çok iyi bakacağımı bilmesini sağlayarak destek edebilirim Dışarı çıkana kadar onu bekleyeceğiz'' dedi Serkan A ve Yunanlı arkadaşı Spyridon L, 20 Aralık 2007 tarihinde Münih kentindeki bir metro durağında kendilerinden sigaralarını söndürmelerini isteyen 76 yaşındaki emekli bir Almanı döverek ağır yaralamıştı Durum, bir emniyet kamerası göre çekilen görüntülerin yayınlanması üstüne Alman kamuoyunda büyük akustik ve tepki uyandırmıştı Serkan A (21) 12 yıl, Yunanlı arkadaşı Spyridon L (18) de 8 sene 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı  

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt