Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Almanca Nickler ve Anlamları

0
168

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Almanca Nickler ve Anlamları arıyorsanız sayfamızda harika Nickler bulabilirsinizAlmanca Nickler ve anlamları

Hast du jetzt vielleicht zeit? zamanın war mı?

Ich bin nur noch zwei stunden in MSN daha iki saat daha msndeyim

Lasst du mich in Ruhe!! beni rahat bırak

Hält deine Mund!! kapa ceneni

Hubsche Baby tatlı bebek

Die Leute halten ihr Wort nicht ein insanlar onun sozlerıne riayet etmedıler

Die Männar sind Lugner erkekler yalancıdır

Die Leute sind es nicht wert insanlar ona deger vermedıler

Ich bin fur den Frieden ben bundan dolayı mutluyum

Du hast mir sehr gefehlt senden hoslandım

Hier muss man leise schreiben burda sesiz yazmak zorundasınız

Mein Hobby ist MSN benim hobbym msn dir

Tut mir leid,ich habe kein zeit ozur dilerim zamanım yok

Bitte nicht storen lutfen rahatsız etmeyiniz

Wo finde ich Leute zum sprechen? nerde konusacak insan bulabilirim

Similar threads

Almanca Nickler ve Anlamları arıyorsanız sayfamızda harika Nickler bulabilirsinizAlmanca Nickler ve anlamları Almanca Nickler ve Anlamları Hast du jetzt vielleicht zeit? zamanın war mı? Ich bin nur noch zwei stunden in MSN daha iki saat daha msndeyim Lasst du mich in Ruhe!! beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
ich bin fur den frieden Anlamı ben barış icinim Ich bin nur noch zwei stunden in MSN Anlamı daha iki saat daha msndeyim die leute sind es nicht wert Anlamı insanlara degmez die leute halten ihr wort nich Anlamı insanlar sozunu tutmuyor Bitte nicht storen Anlamı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Almanca msn nickleri Ich bin Glücklich,weil mein Freund mich liebt Mutluyum çünkü erkek arkadaşım beni seviyor Du hast mir sehr gefehlt Kendini özlettin Ich verstehe die Leute nicht İnsanları Anlamıyorum Ich glaube,wir sind Blöd Sanırım Biz Deliyiz SVerrüktes WeibS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
♥Dıcke kuss an deın lıppe Dudaklarından Optum ♥letztes Wort Ich Liebe Dich…! Son sozu Seni Seviyorumdu ♥Du bist sehr suss Sen Cok Tatlısın ♥İch bin sehr suss Cok Tatlıyım ♥Verrucktes weib Cılgın Kız ♥Ohne dıch tut es weh Sensizlik Acı Veriyor ♥Ohne dich sterbe ich Sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Almanca Cumle Cevirisi Lecture1 Wie Ist ıhr Name? Mein Name Ist Ali Wie Heissen Sie? ıch Heisse Ali Woher Kommen Sie? ıch Komme Aus Antalya Başka Birine De Aynı Soruyu Soruyoruz O Da Antalyalıysa Cevap şu şekilde Verilir Woher Kommen Sie? ıch Komme Auch Aus Antalya (ben De...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt