Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Almanca öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebilirim ? Merhaba, Almanyaya gitme durumun var bu yüzden Almanca öğrenmeye başalamak istiyorum, nasıl öğrenebilirim ?
Bilgisayarın Anakartını Nasıl Öğrenirim lütfen destek edin arkadaşlar ben bilgisayarımın anakart modelini öğrenmek istiyorum acaba kasayı açmadan bilgisayarın anakartını nasıl öğrenebilirim? Bu konuda bilgisi olan varsa bana muavin olsun lütfen
Ekran kartımın özelliklerini markasını nasıl öğrenebilirim ? bilgisayarımın ekran kartı markası ne ekran kartımın özelliklerini nasıl bulurum, bilgisayarın ekran kartının modelini nasıl bulurum, bulgu Bilgisayarınız birazcık eski ve siz ekran kartınızın markasını modelini ve özelliklerini...
Emekli sandığından emekli olma tarihini nasıl öğrenebilirim ? İyi günler Emeklilik zamanı ya da emeklilik süresi hakkında veri elde etmek için ne yapmamız gerekiyor ? Siz de böyle bir bilgi var mı veya nasıl öğrenebileceğimizi söyleyebilirseniz fazla memnun oluruz
ankarada oturuyorum şu aralar boş durumdayım ve Kuranı Kerim öğrenmek okumak istiyorum acaba nerde veya nasıl öğrenebilirim kursu filan var mı yardımcı olabilecek var mı arkdaşlar?haa yaşımda 20 ona göre
Almanca Aşk mesajları sözleri 2019 Almanca Aşk Sözleri kısa Almanca Aşk mesajları 2019 Merhaba Sevgili Melek'ler Bu sayfamızda almanca aşk mesajları kısa sözler ve anlamlarını yani Türkçe karşılıklarını sizlerle paylaşıyoruz 1549104903 1549104903...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.