Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Almanlaştırma nedir,

Almanlaştırma nedir,

Similar threads

Almanlaştırma Almanlaştırmanın anlamı nedir, Almanlaştırma ne demektir Almanlaştırma nedir Almanlara ozgu yaşayış tarzı kazandırmak
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
almanlaştırmak anlamı almanlaştırmak nedir almanlaştırmak almanlaştırmak nedir anlamı Almanlara özgü yaşayış biçimi kazandırmak *
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
almanlaştırmak anlamı almanlaştırmak nedir almanlaştırmak almanlaştırmak nedir anlamı Almanlara ozgu yaşayış bicimi kazandırmak
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Almanlaşmak ne seslenmek Almanlaşmak anlamı nedir Almanlaşmak nedir Almanlaşmak Alman yaşayış tarzını benimseyen kişiler kullanılan sözcük *
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Milli Etik Anlamı Nedir Milli Ahlak bir toplulukta yaşayan fertlerin ve grupların hayatını düzene koyan yaygın, genel tutum kurallarıdır Milli nezaket ulusal ahlakı oluşturmak ve kazandırmak için yapılan milli eğitim ve öğretim faaliyetleri demektir Kendimize özgü örf ve adetlerimiz, etik ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
348
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt