Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Almanya’dan Türkiye açıklaması: Görüşmeler sürüyor

Almanya’dan Türkiye açıklaması: Görüşmeler sürüyor

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
Kriz%2Dbuyuyor%2DAlmanya%2Dnin%2DTurkiye%2DBuyukelcisi%2DDis%2Disleri%2Dbakanligina%2Dcagrildi%2D189772%2Ejpg

Koronavirüsle ilgili seyahat ihtarlarının beşerler için olduğunu, bunda politik bir hedef bulunmadığını belirten Maas, “Türk hükümeti ile görüşmeler sürüyor. Seyahat uyarısı daima kalmayacak. Lakin tekrar de salgının gidişatına bağlı. Vazifem insanlara seyahat önermek değil. Biz, her ülkenin durumuna ve iddialarımıza nazaran, genel seyahat bilgileri ve ihtarlar veriyoruz. Beşerler bir durumdan kendileri için hakikat sonuçları çıkaracak ve nereye gideceğini hesap edecek kadar akıllıdır. Tatilde enfeksiyon kapan herkesi Almanya'ya getiremeyeceğimizi de varsayması gerekir. Natürel ki, acil durumlarda konsolosluklarımız takviyeye hazırdır. Lakin hükümet olarak bu yaz aylarında, bir daha tatilcileri toplamak için özel uçak göndermeyeceğiz. Ben de şu anda nerede tatil yapacağımı bilmiyorum. Yalnız insanların çok kalabalık olmadığı yerleri düşünüyorum” sözünü kullandı.

LUFTHANSA GARANTİ VERDİ

Bu ortada, hükümetten 9 milyar Euro yardım alan Lufthansa, yolcuları geri getirme kelamı verdi. Lufthansa’yla uçan, fakat Covid-19 nedeniyle gittiği ülkeye alınmayan, karantina mecburiliği bulunan ya da buna bağlı yan nedenlerle gittiği ülke giremeyen yolcuların geri alınacağı garanti edildi. Böylelikle, Alman turistlerin bir kaygısı daha ortadan kalkmış oldu.

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt