Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
alnı açık yüzü ak ( olmak ) deyiminin anlamı nedir
alnı açık yüzü ak ( elde etmek ) deyiminin anlamı nedir Çoğunlukla her zaman duyarız arkadaşlar alnım açık yüzüm ak derler bu deyimin bütün anlamı nedir ?
Alnı Açık Yüzü Ak Olmak Deyiminin Anlamı alnı açık yüzü ak olmak deyimi ne demektir anlamı manası açıklaması ile ilgili bilgiler burada melekler Alnı açık yüzü ak elde etmek deyimi,fazla dürüst, kimseden saklayacak şeyi olmayan kimseler için kullanılır...
Alnı açık yüzü ak anlamı, Alnı açık yüzü ak nedir, Alnı açık yüzü ak deyimi
Alnı açık yüzü ak elde etmek: Herhangi bir ayıbı, çekinecek bir durumu olmamak, iffetli ve şerefli olmak
İşte alnı açık yüzü ak meydandayım; çıksınlar karşıma*
Alnı Acık Yuzu Ak (Olmak) Deyimi ve Manası
Alnı Acık Yuzu Ak (Olmak) Deyiminin Sozluk Anlamı
Alnı Acık Yuzu Ak (Olmak) Deyimi
Alnı acık yuzu ak (olmak) deyiminin ornekli ve acıklamalı anlamı
Herhangi bir ayıbı, cekinecek bir durumu olmamak, iffetli ve şerefli olmakİşte alnı acık yuzu...
Ayağı Dolaşmak Deyiminin Anlamı Ayağı Seyahat Etmek Deyiminin Anlamı Selam ahali Ayağı Dolaşmak Deyiminin Anlamı nedir bu deyimin anlamını yazarmısınız bana
Burnunun Dibinde Deyiminin Anlamı nedir biliyor musunuz selamlama kızlar ben bir deyim duydum ve anlamını doğrusu de merak ediyorum acaba Burnunun Dibinde Deyiminin Anlamı nedir bu deyimin açıklamasını yapacak olan bir arkadaş inş vardır aranızda
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.