Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

alnı açık yüzü ak ( olmak ) deyiminin anlamı nedir

alnı açık yüzü ak ( olmak ) deyiminin anlamı nedir
0
110

Similar threads

Alnı Açık Yüzü Ak Olmak Deyiminin Anlamı alnı açık yüzü ak olmak deyimi ne demektir anlamı manası açıklaması ile ilgili bilgiler burada melekler Alnı açık yüzü ak elde etmek deyimi,fazla dürüst, kimseden saklayacak şeyi olmayan kimseler için kullanılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Alnı açık yüzü ak anlamı, Alnı açık yüzü ak nedir, Alnı açık yüzü ak deyimi Alnı açık yüzü ak elde etmek: Herhangi bir ayıbı, çekinecek bir durumu olmamak, iffetli ve şerefli olmak İşte alnı açık yüzü ak meydandayım; çıksınlar karşıma*
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Alnı Acık Yuzu Ak (Olmak) Deyimi ve Manası Alnı Acık Yuzu Ak (Olmak) Deyiminin Sozluk Anlamı Alnı Acık Yuzu Ak (Olmak) Deyimi Alnı acık yuzu ak (olmak) deyiminin ornekli ve acıklamalı anlamı Herhangi bir ayıbı, cekinecek bir durumu olmamak, iffetli ve şerefli olmakİşte alnı acık yuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Ayağı Dolaşmak Deyiminin Anlamı Ayağı Seyahat Etmek Deyiminin Anlamı Selam ahali Ayağı Dolaşmak Deyiminin Anlamı nedir bu deyimin anlamını yazarmısınız bana  
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Burnunun Dibinde Deyiminin Anlamı nedir biliyor musunuz selamlama kızlar ben bir deyim duydum ve anlamını doğrusu de merak ediyorum acaba Burnunun Dibinde Deyiminin Anlamı nedir bu deyimin açıklamasını yapacak olan bir arkadaş inş vardır aranızda  
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt