Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ALO 153 çağrısını İmamoğlu yanıtlayacak

ALO 153 çağrısını İmamoğlu yanıtlayacak
0
27

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
Imamoglu%2Dndan%2DOrdu%2DValisi%2Dne%2DBu%2Dvali%2Dtam%2Dbir%2Dit%2D221227%2Ejpg

İBB Başkanı İmamoğlu, mesleksel yeterlilik eğitim programını tamamlayan Beyaz Masa çalışanlarına merasimle sertifikalarını verecek. İmamoğlu merasimin akabinde Beyaz Masa'da ALO 153 daveti yanıtlayacak.

Gazete Duvar'ın aktardığı habere nazaran, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla Bağlantılar Müdürlüğü, Beyaz Masa ALO 153 Davet Merkezi çalışanlarına mesleksel ve ferdî gelişim fırsatları sunmak için İBB iştiraklerinden UGETAM işbirliği ile eğitim programı düzenledi.
Eğitimlerini tamamlayan iştirakçiler ‘Mesleki Yeterlilik Belgesi’ almaya hak kazandı. Programı birinci olarak tamamlayanlara düzenlenecek merasimle dokümanlarını verecek olan İmamoğlu, tertipte Beyaz Masa ALO 153 Davet Merkezi’ni de ziyaret ederek gelen aramayı karşılayacak.
İki kademeli imtihan ve üç aylık eğitim periyodunun akabinde 376 Vatandaş Temsilcisi ve 34 Ekip Önderi, muvaffakiyet elde ederek sertifika sahibi olmaya kazandı. Memleketler arası denkliği olan belgelendirme programında çalışan motivasyonunu artırmak, kurumsal aidiyeti ve işe bağlılığı güçlendirmek hedeflendi.

İmtihanlarda İlyas Dertsiz birinciliği elde etti. Vatandaş temsilcileri ortasında birinci sırada Ayşenur Karaismailoğlu yer aldı.

858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt