Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alo Ajdar Hattı

Alo Ajdar Hattı
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Alo Ajdar Hattı Alo Ajdar Hattı alo iyi günler ajdar beyle mi görüşüyoruz? buyrun ben türkiyenin popstarı ajdar nan bana bak ajdar senin varya kel kafanı tokatlarım bir kere ben kel değilim beyefendi kafamda saçlar var nan bırak bana laga luga yapma basbayağı kelsin bir popstara saçsız diye hakaret edemezsiniz nan senin her yerin popstar olsa ne olacak eşşek kadar herifsin kalkmışsın yok nanedir değil muzdur elmadır armuttur ben müziğimle varım dürüst yapıyorum o şarkıları nan bak kontör bitiyor yahut ben sana yapacağımı bilirdim iyi günler ajdar? benim buyrun abi sen popstar mısın derhal? evet, herkes görecek ajdarı bendeki ses bendeki yürek kimde var ha kimde? sende var abi, aslansın, kaplansın aslanım da aslanım kaplanım da kaplanım saol ya bak şarkı yaptım sayende aman abi benim adımı verme rezilliğe cihaz olmayalım ajdar bey banu alkan sizin için kaldıramazsa kaldırırlar demiş? efenim benim kaldıramadığım hiçbişey yok ben herşeyi kaldırırım bakın şurda 500 kiloluk bir fıçı var bakın nasıl kaldırıyorum çok değil mi? popstar ajdara vız kazanç bakın şu anda, ııııhh Aaahhhhhhh!!! kaldıramadınız ajdar bey Belimmm!!! merhaba ajdar, sana aşık oldum ben benim karizmama herkes hayrandır canım aah bitiyorum sana bana bir şarkı söyler misin? derhal nanee naeee çikita muuz ıyyy iğrenç müşteri ağzın leş gibi kokuyor dur bak hayatım ben şey tüh nan böylece da nane yedim  

858,499Konular
982,572Mesajlar
30,321Kullanıcılar
Ahmet 321#Son üye
Üst Alt