Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Alo Polis ac kapiyi

Alo Polis ac kapiyi
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Alo Polis ac kapiyi alo telefonu açsana kardeş alo kardeş merhaba kardaş merhaba gardaş kardaş bu numara senin mi Palopolisackapiyi5c5657c997e84alt :p Stick Out Tongue :polis K:Birey P:Kapıyı aç !Polis K:Hatalı gelmişin kardeş ben polis deilim P:Kapıyı aç!Polis K:Kapı sıkıştı P:O zaman kırarız Kalopolisackapiyi5c5657c997e84alt :p Stick Out Tongue :peki ama kapı çe Palopolisackapiyi5c5657ca092b0gifalt :A :A :Allah Allah !Güm K:likten P:Kapıyı aç!PolisEvde arama yapces Kalopolisackapiyi5c5657ca092b0gifalt :A :A :Arama izniniz olmadan açmam P:Kapıyı açmadan nası gösterebilirs ama Kalopolisackapiyi5c5657ca092b0gifalt :A :A :Alttan yolla (sifon çekme sesi) P: K:Muahauhua bundan böyle yok bi daa al gel P:Kapıyı aç!Polis K:Derhal elimde uyuşturucu değil , arkadaki bahçedeki söğüt ağacının altında vücut değil , yanımda 3 tane kiralanmaya hazır Rus Kız yok , pardon 4müş ben ne suç işlemiş olabilirim ki P:Değil ben emrindeki daireye taşındım da merhaba demeye gelmiştim K:Ha sorun yok o vakit Palopolisackapiyi5c5657ca092b0gifalt :A :A :Aç kapıyı! Polis Kalopolisackapiyi5c5657ca092b0gifalt :A :A :Annem kapıyı yabancılara açma dedi P:Hönk Kapının kolunu çevir ve kendine içten çek ben amcan aç kapıyı polis +oooo hoşgeldinizkaynananızda seviyomuş hanihanım sofraya tabak koyyyy açın kapıyı polis +kardeşim kapıyı çalmadın ki açın diye barıyon tık tık tık açın kapıyı polis +ya bak yine olmadı ya ben kimo diye sordum mu sorunca cevap verceniz hadi bida bitmiş tık tık tık napıyoz lan biz kardeşim manyak mısın lan polisle oyun mu oynuyon +hayır adabı mahşeret kurallarını öğretiyom hadi ben tanıdık olmayan değilim de yarın bigün diğer bi eve giderseniz böle yapmayın ayıplarlar daha sonra açın kapıyı polis uyrun ne vardı kardeşim ne açtın kapıyı kıllık yapmıcan mı +anlayamadım polis bey +noldu memur bey niye ağlıyosunuz hiççç çok duygulandım sabah beri hangi eve gitiysek takmadılar bile ne kıllık varsa hepsini yaptılar siz de böle aniden şey edince şey oldu  

858,496Konular
981,681Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt