Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Alo Seytan hattı

Alo Seytan hattı
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Alo Seytan hattı muhabbeti dahi soğuk soğuk Alo Iblis Hattı cehennem tip hizmetleri buyrun? iyi günler bizim haftasonu için rezervazyonumuz vardı iptal söz konusu mu acaba? şeytan herif hizmetleri iyi günler diler günah hesabınızı öğrenmek için bire cehennem hakkında veri olmak için ikiye iyi bir intiharın sırlarını öğrenmek için üçe en güzel kızartma tarifleri için dörte size en yakın satanist topluluk için beşe şeytan hakkında hiç bilinmeyen gerçekleri öğrenmek için altıya popstar ve biz evleniyoruzdaki son durumu öğrenmek için yediye ruhunuzu satış için dokuza bedavadan cennete gitmek istiyorsanız pentagrama basınız + seytan musteri hizmetleri ben ece*, nasil yardimci olabilirim? iyi gunler, ben cok acele bi i$ yaptim fakat seytan karismadi bir sorun mu var acaba diye soracaktim? + beyfendi manyak misiniz? en manyağından şeytan müşteri hizmetleri, iyi günler şey iyi günler ben paradan puldan ünden memnun kalmadım da + evet? ee ürünü geri geri vermek istiyodum, ruhumu istek edicektim +malesef bu muhtemel değil yetkili biriyle karşılaşmak istiyorum kardeşim ne aramak! +heh, bence istemiyosunuzdur fakat benden günah gitti iyigünler ben murtaza nasıl yardımcı olabilirim? kardeşim, geçen sizin arkadaşlardan biri içime girdi, nasıl çıkarırım onu şeedicektim + öksürün lütfen öhö öhööö!! + çıktı mı? yooo, hala fena bi kişiyim ben? + o süre klozete oturup ıkının, yine çıkmazsa bizi arayın + kotu gunler nasil yardimci olamayabilirim? alo iyi gunler benim bir maruzatim olacakti uyrun burada bir arkadas var size pabucunuzu ters giydirmis oyle diyor adresi verin sagdan sagdan geliyorum  

858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt