aloooooooo aloo selmayla görüşecektim Yok güzelim dünyayı kurtarmaya gitti Son aldığı meslek süpermeni aşmış da …………… aloo Kemal evde mi? değil canım evde Bu ülkede yaşam yok dedi, bastı uzaya gitti aloo Şermin sen misin? Bilmem oysa Bi dakka bekleyin aynaya bakıp geliyim honk aloo Suat nerede? Valla en son başbakanla görüşmeye gidiyorum dedi Bi tımarhaneye bak istersen aloo Sedat yok mu? Sabahleyin bi sarışınla otele girerken görülmüş Daha çıkmamışlar ühüüüü alçaaaakkk aloo Kadir evde mi? Değil kardeş Son gördüğümde dua ediyodu, bir baktık uçmuş Yaaaaaaaaaaa Aloo Naci evde mi ? Evde ( ÇAAAT! ) Alo alo diit diit diit Alo Kamil abi evde mi ? Evde körolacasıca hala bi meslek bulamadı Allah’ın cezası, Ee ben daha sonra aryım yenge Alo Muzaffer bey evdemi Buyrun benim Selam dünyalı biz dostuz, ehehuhehe ulan genemi siz Alo Mustafa beyle görüşebilirmiyiz ? Kim arıyodu FBI ! Alo Mehmet ordamı acaba Evet Hımm peki Cavit ordamı Evet oda burada Peki Kenan ordamı Evet, beyefendi dalgamı geçiyosunuz siz Suphi ? (ÇAAAT!) diit diit diit Alo Muratla görüşebilirmiyim ? Bilmem daha önce hiç denedinizmi Alo Şeyda orada mı ? Hayır Niçin ? Bilmem Lakin orada olmalı Ama yok Eminmisiniz ? Hayır adım Hülya Fazla iğrençsiniz biliyomusunuz Biliyorum, başka soru Yaş kaç Hülya ? 8 buçuk ama bir ay sonradan 9 olucam (ÇAAAT!) diit diit diialoooooooo5c56274017418gifalt :hhh: Dp81 :hhh:aloooooooo5c56274017418gifalt :hhh: Dp81 :hhh:aloooooooo5c56274017418gifalt :hhh: Dp81 :hhh: seçme parça