Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alp Zey Beni Ara Bul şarkı sozu

Alp Zey Beni Ara Bul şarkı sozu
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Alp Zey Beni Ara Bul şarkı sozleri, Alp Zey Beni Ara Bul şarkısı sozu, Beni ara bul şarkısı sozleri Alp zey, Alp Zey Beni Ara Bul 2019 şarkısı

binbir hayal peşinde sığınmıştım ben sana
aldın beni kucağına goturdun evimden uzaklara
bağı bahceyi satmşım taşın toprağın uğruna
deli diyorlarsa bana yalnız mıyım burda
beni ara bul kaybolmuşum insanlar arasında
sesimi cağır yok olmuşum aynalar arasında

kalbim kırıldı bilgisiten sesim kısıldı
bağırdıkca ben sana ruhum sıkıştı
korkak insanlar yardımı unutmuşlar
bir melek icin yalvarır olmuşlar
beni ara bul kaybolmuşum insanlar arasında
sesimi cağır yok olmuşum aynalar arasında

Similar threads

Alp Zey Beni Deliler Gibi Seven o Kadın Nerde şarkı sozleri, Alp Zey Beni Deliler Gibi Seven o Kadın Nerde şarkısı sozu, 2019 Alp Zey Beni Deliler Gibi Seven o Kadın Nerde şarkısı Her şeyi unut dedin bana Kalp yara almaz onarınca Hak etmediğimi soyledin bana Kuralına inadına yaşasam da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Alp Zey Derdin Ne şarkı sozleri, Alp Zey Derdin Ne şarkısı sozu, derdin ne şarkısı alp zey, 2019 Alp Zey Derdin Ne sozleri Bugun hava cok guzel dedi cıkalım rıhtıma temiz bir nefes alıp arınalım icsel gunahlardan bir karanlık odaya sığar mı yalnız iki kalp cok yorgun zaten ruhum dedi beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Alp Zey Kal dedim şarkısının sozleri, Alp Zey 2019 Kal dedim sozleri, Kal Dedim şarkısının sozleri Kal Dedim şarkı sozu Doldu Gozlerim Sevişimi Ozledim Gel Artık Nefes Alsın Tenim Bıraktığın Eşyalar Unutuğun Hayat Tum Yalnızlığıyla Benim Gel Demeni, O Masum icten Bakışlarını Ozledim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Alp Zey beni Bırak şarkı sozleri, Alp Zey beni Bırak şarkısı sozu, beni bırak şarkısı alp zey, 2019 Alp Zey beni Bırak sozleri Gordun mu akan iki damla yaş yine suzuldu sevdin mi benim kadar bak yine yollar gorundu dayanamam ben buna dayanamam yokluğuna yuru sen de ustume durmuşsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Alp Zey Şeytan Tuyu şarkısı sozu, Alp Zey Şeytan Tuyu şarkı sozleri, şeytan tuyu şarkısı sozleri Alp zey, Alp Zey Şeytan Tuyu 2019 Dun gece yağmurda yuruyordu Islanmıştı ipek sacları Beni gordu karşı kaldırımda Nefesimi tuttum o anda Yanağıma bir opucuk koysa Sonra mutluluktan ben ucsam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,496Konular
981,803Mesajlar
29,870Kullanıcılar
kemalbelenSon üye
Üst Alt