Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alp Zey Kal dedim şarkı sozu

Alp Zey Kal dedim şarkı sozu
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Alp Zey Kal dedim şarkısının sozleri,
Alp Zey 2019 Kal dedim sozleri,
Kal Dedim şarkısının sozleri

Kal Dedim şarkı sozu
Doldu Gozlerim Sevişimi Ozledim
Gel Artık Nefes Alsın Tenim
Bıraktığın Eşyalar Unutuğun Hayat
Tum Yalnızlığıyla Benim
Gel Demeni, O Masum icten
Bakışlarını Ozledim
Kal Dedim Kalmadın Benimle
Bu Gece Git Dedin Artık Beni Sevme
Sar Dedim Sarmadın Yine Ooo
Unut Dedin Artık Beni Duşunme

Similar threads

Alp Zey Beni Deliler Gibi Seven o Kadın Nerde şarkı sozleri, Alp Zey Beni Deliler Gibi Seven o Kadın Nerde şarkısı sozu, 2019 Alp Zey Beni Deliler Gibi Seven o Kadın Nerde şarkısı Her şeyi unut dedin bana Kalp yara almaz onarınca Hak etmediğimi soyledin bana Kuralına inadına yaşasam da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Alp Zey Beni Ara Bul şarkı sozleri, Alp Zey Beni Ara Bul şarkısı sozu, Beni ara bul şarkısı sozleri Alp zey, Alp Zey Beni Ara Bul 2019 şarkısı binbir hayal peşinde sığınmıştım ben sana aldın beni kucağına goturdun evimden uzaklara bağı bahceyi satmşım taşın toprağın uğruna deli diyorlarsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Alp Zey Derdin Ne şarkı sozleri, Alp Zey Derdin Ne şarkısı sozu, derdin ne şarkısı alp zey, 2019 Alp Zey Derdin Ne sozleri Bugun hava cok guzel dedi cıkalım rıhtıma temiz bir nefes alıp arınalım icsel gunahlardan bir karanlık odaya sığar mı yalnız iki kalp cok yorgun zaten ruhum dedi beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Zeki Muren Bir Gulu Sevdim şarkısı, Zeki Muren Bir Gulu Sevdim sozleri, Zeki Muren Bir Gulu Sevdim Şarkısının Sozu Zeki Muren Bir Gulu Sevdim İsyan etmedim Pişman değilim Taş bastım kan ağlayan bağrıma İstemem kimse gelmesin yanıma Dertliyim dertli Dertliyim dertli Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Bir Gulu Sevdim Şarkısının Sozleri İsyan etmedim Pişman değilim Taş bastım kan ağlayan bağrıma İstemem kimse gelmesin yanıma Dertliyim dertli Dertliyim dertli Bir gulu sevdim, bir onu sevdim Tek mevsimlikmiş ah geciverdi Gel etme dedim, kal gitme dedim Soz dinlemedim, ah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,496Konular
981,803Mesajlar
29,873Kullanıcılar
Üst Alt