Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alp Zey Şeytan Tuyu şarkı sozu

Alp Zey Şeytan Tuyu şarkı sozu
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Alp Zey Şeytan Tuyu şarkısı sozu, Alp Zey Şeytan Tuyu şarkı sozleri, şeytan tuyu şarkısı sozleri Alp zey, Alp Zey Şeytan Tuyu 2019

Dun gece yağmurda yuruyordu
Islanmıştı ipek sacları
Beni gordu karşı kaldırımda
Nefesimi tuttum o anda
Yanağıma bir opucuk koysa
Sonra mutluluktan ben ucsam
Şoyle boynuma bir sarılsa
Dunyalar benim olur sonunda
beni neden yoruyorsun
ismini bilgisiten soyle bana
bana neden bakıyorsun
aşık mıyız acaba
yar sen de şeytan tuyu var
ooff offff

hep karşıma cıkıyorsun
gulucukler atıyorsun
sanki hic yokmuşum gibi
benimle neden konuşmuyorsun
sonunda
beni neden yoruyorsun
ismini soyle bana
bana neden bakıyorsun
aşık mıyız acaba
yar sen de şeytan tuyu var
ooff offff

Similar threads

Yüksek Dağ Zey Şeytan Tüyü şarkısı sözü, Alp Zey Kendini Sevdiren şarkı sözleri, şeytan tüyü şarkısı sözleri Alp zey, Yüksek Dağ Zey Şeytan Tüyü 2019 Dün gece yağmurda yürüyordu Islanmıştı ipek saçları Beni gördü karşısında kaldırımda Nefesimi tuttum o anda Yanağıma bir öpücük koysa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Alp Zey beni Bırak şarkı sozleri, Alp Zey beni Bırak şarkısı sozu, beni bırak şarkısı alp zey, 2019 Alp Zey beni Bırak sozleri Gordun mu akan iki damla yaş yine suzuldu sevdin mi benim kadar bak yine yollar gorundu dayanamam ben buna dayanamam yokluğuna yuru sen de ustume durmuşsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Kenan Doğulu Şeytan Tuyu şarkı sozleri Kenan Doğulu Şeytan Tuyu şarkısı sozu Gel gidelim en başına Karşılaşma anı Dedin benim adım yalnız Ne tesaduf benimki de Kartlar acık oynayalım Oyunlara kanmayalım dedik Onlar gibi olmayalım Buyuyu bozmayalım istedik Ama sen anlaşmayı bozdun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Alp Zey Beni Ara Bul şarkı sozleri, Alp Zey Beni Ara Bul şarkısı sozu, Beni ara bul şarkısı sozleri Alp zey, Alp Zey Beni Ara Bul 2019 şarkısı binbir hayal peşinde sığınmıştım ben sana aldın beni kucağına goturdun evimden uzaklara bağı bahceyi satmşım taşın toprağın uğruna deli diyorlarsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Kenan Doğulu Şeytan Tuyu Şarkısı Kenan Doğulu Şeytan Tuyu Şarkı Sozleri Gel gidelim en başına Karşılaşma anı Dedin benim adım yalnız Ne tesaduf benimki de Kartlar acık oynayalım Oyunlara kanmayalım dedik Onlar gibi olmayalım Buyuyu bozmayalım istedik Ama sen anlaşmayı bozdun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,496Konular
981,802Mesajlar
29,870Kullanıcılar
kemalbelenSon üye
Üst Alt