Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alperen Duymaz Kimdir? Bodrum Masalı(Ateş)

Alperen Duymaz Kimdir? Bodrum Masalı(Ateş)
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Alperen Duymaz Kimdir? Bodrum Masalı(Ateş) Kanal d ekranlarının yepyeni dizisi Bodrum Masalı ekranlara bomba gibi geldi Dinç oyuncu kadrosun da yer alan oyunculardan biri de Alperen Duymaz oldu Alperen duymaz dizi de çok zengin bir ailenin daha sonra mülk varlıklarını kaybetmesi ile birlikte fakirlik için de bulunan iki kardeşten Ateş karakterini canlandırıyor Genç kızlar tarafından epeyce beğeni kazanan genç yakışıklı oyuncu hakkın da bilgi almak isteyenler için kendisinin hayatı, yaşı, oynadığı dizi ve filmler hakkın da kısaca bilgileri bu konumuz da paylaşıyoruz 68255 68255 alperenduymazkimdirbodrummasaliates5c5a4f8fb9315alperenduymazkimdirbodrummasaliates5c5a4f8fb9315 400 400 Alperen Duymaz Kimdir? Bodrum Masalı(Ateş) afs9pnk5jpg68255 Alperen Duymaz Kimdir? Bodrum Masalı(Ateş) afs9pnk5jpg68255 Adı Soyadı: Alperen Duymaz Doğum Tarihi: 1992 Nereli: Ankara, Türkiye Burcu: Akrep Kilosu: 73 kg Boyu: 183 cm Göz Rengi: Koyu kahverengi Saç Rengi: Siyah Eğitim Durumu: Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü Sevgilisi: Bilinmiyor Evli mi: Hayır Eşi: Değil instagram Hesabı: http:wwwinstagramcomalperendymz Twitter Hesabı: http:wwwtwittercomDuymazAlperen Facebook Hesabı: Alperen Duymaz Özetle Hayatı Biyografisi Yakışıklı ve genç oyuncu Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir Akrep burcu olan oyuncunun boyu bir metre seksen üç santim, ağırlığı ise yetmiş üç kilogramdır Gözleri koyu kahverenginde olan oyuncunun saçları ise siyahtır Ankara’da doğup büyümüş olan Alperen Duymaz, halen daha bu şehirde, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde, ikinci derslik öğrencisi olarak eğitim görmeye devam etmektedir Oyunculuk kariyerine “Bodrum Masalı isimli proje ile profesyonel anlamda adım atmıştır ve ardından “Acı Aşk projesi ile devam etmiştir Televizyonda izleyici karşısına çıkıp en fazla ilgi çektiği yapımlardan bir parça başına de, orijinal ismiyle “Pretty Little Liarsdan uyarlanan “Tatlı Ufak Yalancılar dizisi ile çekmiş ve büyük bir çıkış yakalamıştır Eğitimine halen daha Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nün ikinci sınıfında devam etmekte olan başarılı oyuncu, 2019 yılında yayınlanmaya Kanal D ekranlarında başlamış olan muhabere yapım Delil: Alev Üstünde isimli televizyon dizisinde Duygu Şen, Ahmet Olgun Sünear, Okday Korunan gibi başarılı ve tecrübeli isimlerle birlikte rol almaktadır  

858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt