Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ALT GR Tuşu Çalışmıyor!

ALT GR Tuşu Çalışmıyor!
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba arkadaşlar,
Tam olarak çalışmıyor diyemeyiz çünkü at(@) yapabiliyorum Ama 1234567890 diyerekten giden rakamlardaki sembolleri yapamamaktayım Ekran klavyesinden de denedim ne yazık ki aynı sorun meydana geldi Yani sorun donanımsal değil

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Ayrıca örneğin ALT GR + 1'e basınca şu yazı çıktı Diğer rakamlarda da farklı yazılar çıkıyor

Similar threads

Klavye Daha Aşağı Gr Tuşu Çalışmıyor Çözüm Klavyede Daha Alçak Gr Tuşunun Çalışmaması Klavyede Daha Alçak tuşunun çalışmamasının sebepleri çeşitlidir Zararlı yazılımlardan kaynaklı bir sorun bu tuşun çalışmamasına sebep olabilir bunun için: Her ne dek zararlı yazılım taraması yapmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Etrafınıza bakın (belki de aynaya) muhakkak iPhone ya da iPad sahibi birilerini göreceksiniz Peki kullanıcılar gece sarılarak uyuyup, gündüz birlikte mesai yaptıkları cihazları gerçekte ne kadar tanıyor? Patrick Özdemiroğlu'nun haberi Ne yazık ki çoğu kullanıcı ellerindeki cihazların pratik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Etrafınıza bakın (belki de aynaya) muhakkak iPhone ya da iPad sahibi birilerini göreceksiniz Peki kullanıcılar gece sarılarak uyuyup, gündüz birlikte mesai yaptıkları cihazları gerçekte ne kadar tanıyor? Patrick Özdemiroğlu'nun haberi Ne yazık ki çoğu kullanıcı ellerindeki cihazların pratik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
PlayStation Portable Dünyada birçok kullanıcının merakla beklediği Sony’nin yeni taşınabilir oyun makinesi PlayStation Portable ya da bilinen adıyla PSP’yi sizler için inceledim Yazı ve ürün fotoğrafları Özgür Çetin Birçok kullanıcının bilgisayar ile tanışmaları ilk kez oyunlarla oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt