Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

alt gr yı nası duzeltırız

alt gr yı nası duzeltırız
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kadirxstate

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
0
alt gr + herhangı bır sayıyı tuslayınca sayı olarak yazıyor düz
mesela alt gr + 3 yapınca hashtag yerıne 3 yazıyor cözümünü bilen varsa yardımcı olabılırmı

alt gr de sıkıntı yok bu arada alt gr + tab yapınca oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

beyler ben 35 sene önce bu oyunu oynamıştım ve pes etmiştim fatality kod larını açtığım halde yapamıyorum diye şimdi kodlar bunlar Alıntı: Ana menüdeyken practise moduna gireceksiniz Oradan difficulty yazısının üzerinde LK+BLK tuşlarına 10 saniye basılı tutacaksınız Daha sonra karşınıza bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Tarayıcınızda CTRL+F kombinasyonuyla çıkan pencereye aradığınız oyunu yazarsanız hilenizi çok çabuk bulabilirsiniz RAKAMLARLA BAŞLAYAN OYUNLAR 18 WHEELS OF STEEL : CONVOY Oyun esnasında tilde(~) (numaraların en solundaki buton) tusuna basarak konsolu açın Asagıdaki kodları bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
A Age of Empires Oyun sırasında enter'a basın ve hileleri yazın: BIG BERTHA: Catapultun istatistiklerini arttırır BIGDADDY: Roketli araba BLACK RIDER: Atlı okçuların atış gücü artar COINAGE: 1000 altın DARK RAIN: Okçular hareket halindeyken ağaca dönüşür DIEDIEDIE: Game Over! FLYING...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Bully Haydut X: Görev Yerleri Mavi X: Ara Grevler Üçgen Yukarı: X yukarıda demektir Üçgen Aşağı: X aşağıda demektir Çan: Ders Zili Turuncu Üçgen Yukarı: Ders Sınıfı Yukarıda Turuncu Üçgen Aşağı: Ders Sınıfı Aşağıda Cezalar: Eğer okul içinde yaramazlık yapıp 3 kez yakalanırsanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
oncelıkle daha once verildiyse özür dilerimhilesiz oynamanızdaha ii dir ama istiyorsanız: Mortal Kombat II Arcade oyununu açmak: Ana menude: L2 ye basılıyken sırasıyla Kare, Yukarı, Aşağı, Sağ, Sol, R2, Kare yapın SubZero ile oynamak: Ana menude: L2 ye basılıyken sırasıyla Kare, Aşağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,509Konular
982,865Mesajlar
30,651Kullanıcılar
darklawyer07Son üye
Üst Alt