Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Altan Civelek Kimdir, Resimleri

Altan Civelek Kimdir, Resimleri
0
174

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Altan Civelek hayatı
Altan Civelek Resimleri

Altan Civelek biyografisinde kendini şöyle anlatıyor

Altan Civelek1975 yılında Artvin in Hopa ilçesine alt Kemalpaşa beldesinin Köprücü köyünde doğdum İlkokul üçüncü sınıfa değin aynı köyde okuduktan sonradan babamın meslek değişikli sebebiyle ortaokul ve liseyi Rizenin Ardeşen ilçesinde bitirdim

Babamın ve iki amcamın da müzisyen olmaları sebebiyle,müzikle çok ufak yaşlardan itibaren iç içe büyüdüm Daha 10 yaşıma gelmeden evde bulunan beş çeşitlilik müzik enstrümanıyla tanışmıştımAma ne yazık ancak belki de elektronik oluşunun verdiği çekiciliktendir ben yalnızca orga merak sardım Daha 1314 yaşımdayken babam ve arkadaşlarının kurmuş olduğu orkestrada kendime yer bulmuştum Gündüz mektep, gece gösteri mekanlarında geçen bir kaç seneden daha sonra lise bitti(1993) ve biz yine babamın meslek değişikliği nedeniyle Ankara ya göç ettik

Takriben 11 yıldan beri Ankara da, öbür misafir etme mekanlarında sahneye çıkıyorum Daha çok piyasa müziği yaptığımız için, her türlü müzik tarzını dinliyor ve her tarz dan şarkılar okuyorum Karadenizli yaradılış, doğa ve yayla kültürünü tatmış olmamdan nedeniyle da, yöresel besteler yapıyor, derliyor, düzenliyor ve yorumluyorum

Amacım bu besteleri, özünü bozmadan okuyabilecek sanatçılara okutmak yada hepsini kendi yorumumla bir albümde biriktirmek ve sizlere ulaştırabilmek

Altan Civelek Fotografları

*