Altay Sana Bayılıyorum () muhabbet sana bayiliyorum sarki sözü muhabbet sana bayiliyorum sarki sozu bayılıyorum sözleri sozleri sözü Gecelerin prensi Altay, yedinci albümü olan SANA BAYILIYORUMu tamamladı Birbirinden güzel hit şarkıların bulunduğu iddialı albüm, Avrupa Müzik markasıyla müzik marketlerdeki yerini aldı Gösteri dünyasının da merakla beklediği albüm, şimdiden hit olma yolunda Müzik dünyasına adım attığı ilk günden bu yanlamasına kendine özgü tarzıyla bambaşka bir yer edinen Altay, bir takvim aradan daha sonra her tarafta sevenlerinin karşı Daha önceki 6 albümüyle gündemdeki yerini hiçbir vakit kaybetmeyen sanatkâr, her yaz döneminde olduğu gibi bu yaz da yeniden kasıp kavuracak Ziyafet dünyasının nabzını elinde tutan Altay, bilhassa yazlık mekanların yeniden vazgeçilmezi olacak Altay, ayrılık ve davet bir aradadediği albümünde aranjör olarak Suat Aydoğan ile çalıştı Her yeni albümünün çıkışını hareketli bir şarkıyla yapmayı seçim eden Altay, bu kez öbür bir yol seçti Albüm az önce müzik marketlerdeki yerini almadan, birincil video klip GİDECEKSENadlı şarkıya çekildi Yazın geldiği şu günlerde, geçip dışarı giden bunaltıcı kış mevsiminin ağırlığını üzerimizden atarken geçmişe son bir kez daha bakıp soru sormamızı ve bitenlerle yüzleşmemizi karşılayan Altay, çıkış şarkısıyla bir hayli iddialı Hayallerim vardı benim, umutlarım vardı benim, al hepsini al GİDECEKSENdizeleriyle seslenen Altay'ın klibini meşhur yönetmen Kemal Başbuğ çekti İstanbul'da çekilen klip, bu hafta müzik kanallarında gösterilmeye başlayacak Albümde hem ayrılığa dair keza de eğlencenin baki ritmini yakalayabileceğiniz 13 şarkı yer alıyor: 1549258357 1549258357 altaysanabayiliyorum5c57ce7995327altaysanabayiliyorum5c57ce7995327altaysanabayiliyorum5c57ce7995327 Gideceksen Laf & Müzik: Altay Biber, Fettah Can Sana Bayılıyorum Söz & Müzik: Murat Güneş Kim Yalan Söylüyorsa Laf & Müzik: Emirkan İnşallah Laf & Müzik: Soner Sarıkabadayı Serserim Laf & Müzik: Mert Ekren Eyvah Laf & Müzik: Murat Güneş Tarih Yazacaksın Laf & Müzik: Mert Ekren Sevmiyorum Laf & Müzik: Mert Ekren Serseri Mayın Laf & Müzik: Mert Ekren İsabet Olmuş Söz & Müzik: Soner Sarıkabadayı Uyarı Uyarı Söz & Müzik: Altay Biber Bay Bay Laf & Müzik: Altay Biber, Fettah Can Bitmiş Söz & Müzik: Altay Biber