Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Altay'da Mustafa Denizli Dönemi Sona Erdi

Altay'da Mustafa Denizli Dönemi Sona Erdi
0
60

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
s-92642e1798fd8f18f4167cc970eb3c798d505b00.jpg

Harika Lig'de 13 maçtır galibiyete hasret kalan ve 18 puanla ateş çizgisine gerileyen Altay'da Mustafa Denizli devri sona erdi. 18 yıl sonra İzmir takımını Üstün Lig’e taşıyan isim olan Altay efsanesi, İzmir takımına veda etti.

Altay'da Mustafa Denizli periyodu sona erdi.

İzmir takımı, Altay efsanesi Mustafa Denizli ile olan mukavelenin sona erdiğini açıkladı ve deneyimli teknik yöneticiye veda bildirisi yayımladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Mustafa Denizli ile özdeşleşen 11 numaralı formanın önümüzdeki dönemden itibaren emekliye ayrılacağı açıklandı ve şu sözlere yer verildi:

''18 yıl boyunca formamızı giyen, kulüp tarihimizin en fazla maç oynayan ve en çok gol atan futbolcusu unvanlarına sahip, takımımızı Süper Lig’e çıkaran, stadımızda ismi yaşayan efsanemiz “Büyük Mustafa” Sayın Mustafa Denizli ile aramızdaki “resmi” mukavelenin sona erdiğini kederle açıklıyoruz.''

''Bunun bir “veda” olmadığının bilinmesini istiyor, aramızdaki güçlü bağın simgesi olarak, “Büyük Mustafa” ile özdeşleşen “11” numaralı Altay formasını önümüzdeki dönemden itibaren emekliye ayırıyoruz.''

“Altaylı” apoletini omuzlarında her vakit gururla taşıyan ve taşımaya devam edecek olan Sayın Mustafa Denizli ve grubuna kıymetli hizmetleri için sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.''

Musta Denizli ise yayımladığı mektupta,

'Geçtiğimiz nisan ayında vazifeye çağrıldığım anda her şeyi bir kenara bırakıp, kentime, yuvama döndüm. Yıl sonunda layık olduğumuz biçimde Üstün Lig'e çıkıp mutlulukların en büyüğünü yaşadık. Muhteşem Lig'de bu döneme çok âlâ başlayıp memnun olduk lakin daha sonra aldığımız sonuçlar bizi ve topluluğumuzu çok üzdü. Bu sonuçlar üzerine liderimizle bir toplantı yaptık. Liderimiz bu kaidelerde yola devam etmememin daha uygun olacağını söyledi. Ben 'Karar sizin düşündüğünüzü açıklayın. Kıymetli olan kulübümüzün yeterli olmasıdır gerisi teferruattır.' dedim. 1-2 transfer yapabilirsek, bu durumu aşabileceğimizi belirttim. Benim hayatım bu cins gayretlerle geçti, bunu da aşabiliriz dediysem de değişen bir şey olmadı. Bir-iki kez daha görüştük ve sonuç değişmedi. Bu türlü bir ortamda devam edilmesi artık mümkün değil.'

"Artık bir açıklama yapma mecburiliği doğdu. Bu belirsizliklerden topluluğumuzun ziyan göreceğini ve uzatmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bu benim için inanılmaz sıkıntı fakat gerekli bir açıklama."

'Futbolculuğumda Altay'ın büyük Mustafası, teknik yöneticilik mesleğimde Türkiye'nin Mustafa Hoca'sı olarak görüldüysem bunun sebebi yıllardır yürüdüğüm yolda gizlidir. Bu yol yalnızca alkış ve muvaffakiyetlerin yolu değil...Tökezlediğim oldu, planlarımı gerçekleştiremediğim de oldu...O nedenle kimse benim muvaffakiyetten aldığım hissesi kabul ederken başarısızlıktan alacağım paydan kaçacağımı düşünmesin. Ben üzerime düşeni yapıyorum ve topluluğumuzun teknik yöneticilik vazifesinden ayrıldığımı üzülerek paylaşıyorum. Bu devirde bir arada vazife yaptığım sayım lider ve yöneticilere, teknik ve idari takımıma, futbolcularıma teşekkürlerimi sunuyorum. Bilhassa sporculuk ve teknik yöneticilik misyonunda bulunduğum süreçte bana takviye ve gurur veren büyük Altay’ın büyük taraftarlarına teşekkürlerim sonsuzdur. Altaylı olmak için saha içinde olmaya gerek yok. Dayanak her yerde vardır. Tribünde, taraftarın yanında, topluluğun içinde.. İzmirli şairin dediği üzere 'Ayrılık da sevdaya dahildir...' sözleri yer aldı.

858,506Konular
983,015Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt