Altın Kelebek Gecesinde Okan Bayülgen'in duygu yüklü mektubu altın kelebek ödülleri, okan bayülgen, en iyi talk show ödülü, okan bayülgenin itirafı, geceden haberler burada arkadaşlar 1548662799 1548662799 altinkelebekgecesindeokanbayulgeninduyguyuklumektubu5c4eb815e9c8aaltinkelebekgecesindeokanbayulgeninduyguyuklumektubu5c4eb815e9c8a altinkelebekgecesindeokanbayulgeninduyguyuklumektubu5c4eb815e9c8a Altın Kebek Ödülleri, dün gece sahipleri ile buluştu Bu ödüller arasında En İyi Talk Showödülünü bölge Okan Bayülgen ise Beyazıt Özrtürk'e ve davetlilere itiraf doymuş ve duygu yüklü bir mektup okudu İşte o mektuptan haberler sizler için geliyor Melek'ler Dün gece 38'si gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödül töreni Ayşe Arman ile Beyazıt Öztürk'ün sunumuyla gerçekleştirildi Geceye sanat camiasının fazla önemli isimleri katıldı ÖDÜLÜMÜ SON KEZ ALIYORUMDün gece 'En İyi Talk Show' ödülü alan Okan Bayülgen sahnede Beyazıt Öztürk'e yazdığı mektubu okudu: Bayülgen şunları söyledi; Bu ödülü Beyazıt Öztürk namına alıyorum Çünkü bu belli başlı kuzusuyla 15 yılı aşan tepe mücadelesinde Altın Kelebeği tuttuğum her sene onun daha çok haketiğini düşünürüm ve bunu kimseye söylemem Biz bir meyvenin iki yarısıyızdır Meyve diyorum çünkü beraber oluşturacağımız bir meyve değil galiba İşin doğrusu yaşlanıyoruz O da ben de Bundan Böyle birbirimizle yarışmıyoruz Yarışacak gençleri bekliyoruz Ben Bağımsızlık okurlarının affına sığınarak bu sene bu ödülü son defa alıyorum Bundan Böyle gençlerin desteklenmesi gerektiğine inanıyorum Ne olursa olsun desteklenmeliler Bunca sene her tarafında ekran yüzü olarak kalabilmek kolay değil Tek başınıza da yapamazsınız Sağlam bir rakibiniz olmalı Arkanızda size sahip meydana çıkan, sizi koruyan Genel Yayın Yönetmenleriniz olmalı Sağlam bir ekibiniz olmalı Canlı yayının her teknik adamının sevgi ve saygısını ve bunu her zaman korumalısınız Teknoloji bizi değiştiriyor Değiştirecek Artık ekran yüzlerine eskisinden daha çok ihtiyacınız olacak Diziler zenginliğinizdir Ekran yüzleri ise kişiliğiniz markanız adresinizdir Teknoloji değişir siyaset değişir Ekran yüzü olmayan babayı alır Bu ödül Kanal D'nin ve Beyazıt Öztürk'ündür Ben İstanbul'un babası, Şirin'in kocası Reyhan ve ekibimiz bir tanesiyim Hürriyet okurlarına teşekkürlerVuslat Doğan SABANCI: ALTIN KELEBEK TÜRKİYE'NİN KÜLTÜR VE DAVET ANSİKLOPEDİSİ GİBİDİR Gecenin açılış konuşmasını Bağımsızlık Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı yaptı Sabancı konuşmasında şunları söyledi; Bu hafta Özgürlük Pazar’da beni çok etkileyen bir röportaj okudum İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli'yle yapılmış bir mülâkat Kendisi kanser olan bir meslek kadını Röportajdaki fotoğraflar bana çok şey anlattı O fotoğraflarda ben hayata olan bağlılığı gördüm Ve o fotoğraflarda ben hayata başkaldırıyı gördüm Kestelli “Hayata meydan okumak öyle olmaz, böyle olur diyerek her kemoterapi tedavisinden önce “Ben kanserimi festival gibi yaşamak istiyorum demiş ve kemo partisi vermeye başlamış Böyle bir gecede neden kanserden bahsettiğimi düşünebilirsiniz Çünkü Işınsu Kestelli’nin bir sözü beni fazla etkiledi; “Bana çatlak diyebilirler, derler de Ancak hayatımızı aydınlanmak için mutlaka içinden ışık sızan çatlaklara gereksinim vardır Doğrusu hepimizin hayatında karanlık bölgeler var Ve bu çatlakları yaratabildiğimiz ölçüde hayatı yaşamaya değer buluyoruz Burada da sanatçılarımız devreye giriyor Hangimizin hayatının bir bölümünde bir Sezen Aksu şarkısı yok oysa? ya da Ajda Pekkan şarkısı Altın Kelebek Türkiye’nin kültür ve eğlencesinin ansiklopedisi gibidir Bu yüzden bu gece ödül alanları, almayanları hepsini kutluyorum Hepinize çok teşekkür ediyorumOĞLUMUN ALIŞILAGELMIŞ İDRİS ALİ OLACAK Gecede 'En İyi Bayan Spiker' ödülünü salmak üzere sahneye meydana çıkan Esra Erol doğumuna takriben 15 ay kaldığını ve oğlunun ismini İdris Ali olarak belirlediklerini açıkladı Ödülünü oğlu namına aldığını söyleyen Erol eşine ve ailesine teşekkür etti KİMLER YOKTU ANCAK Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen merasim 19:00'da görkemli bir kokteyl ile başladı 20:30'a dek süren kokteylden sonra ödül törenine geçildi Altın Kelebek gecesine katılan meşhur isimlerden bazıları şöyle oldu; Petek Dinçöz, Alişan, Erkan Yolaç, Halit Kıvanç, Bora Öztoprak, Ozan Orhon, Ziynet Sali, Okan Bayülgen, Tolga Savacı ve Nermin Bezmen, Safiye Soyman, Volkan Konak, Bahar Öztan, Tülin Şahin, Nuri Alço, Bülent Ersoy, Ece Gürsel, Nez, Nil Karaibrahimgil, Esra Erol, Uğur Dündar, Hıncal Uluç, Erkan Özerman, Acun Ilıcalı, Rıdvan Dilmen, Güntekin Tasdik Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök kokteyl alanında verdiği röportajda şunları söyledi; id Ben takriben 20 yıldır Altın Kelebek gecesine katılıyorum Önemli olan bir işe açılmak değil devam ettirebilmektir Ben sanatçıların çok değerli olduğunu düşünüyorum Sanatçılar cennete gider, çünkü onlar her zaman bizim dünyamızı güzelleştirmeye çalışan insanlardır Bu gecenin de onların bir uçtan bir uca fazla hoş geçeceğine inanıyorumİşte 38 Altın Kelebek Ödülü Şampiyon İsimler; Kadın Spiker: Esra Erol Erkek Sunucu: Acun Ilıcalı Bayan Haber Spiker: Nazlı Tolga Erkek Haber Sunucu: Uğur Dündar Haber Programı: Canlı HaberNTV Can Dündar Yerli Dizi: 'Öyle Bir Geçer Vakit fakat' Komedi Dizisi: Yahşi Çekicilik Bayan Komedi Oyuncusu: Aslıhan Gürbüz Yahşi Cazibe Erkek Komedi Oyuncusu: Tolga Çevik Komedi Dükkanı Drama Dalında En İyi Bayan Oyuncu: Ayça Bingöl Drama Dalında En İyi Erkek Oyuncu: Erkan Petekkaya Yılın En İyi Şarkısı: Sevdanın Son Vuruşu Tarkan Müsabaka Programı: Survivor (Acun Ilıcalı) Talk Show: Disko Kralı Türk Pop Müziği Erkek Solist:Tarkan Türk Pop Müziği Kadın Solist: Hande Yener Türk Irk Kadın Solist: Zara Türk Halk Erkek Solist: Volkan Konak Türk Sanat Müziği Kadın Solist: Bülent Ersoy Türk Sanat Müziği Erkek Solist: Nev Fantezi Müzik Kadın Solist: Sibel Can Fantezi Müzik Erkek Solist: İbrahim Tatlıses (Ödülünü oğlu İdo Tatlıses aldı) Spor Programı: Yüzde Yüz Futbol (Rıdvan DilmenGüntekin Tasdik) Magazin Programı: 2 Sayfa Güncel Kültür Sanat Yaşam Programı: Yaşamdan Dakikalar Çıkış Yapan Solist: Nil Özalp Can BonomoNazlıBerkay En iyi Grup: Gripin En İyi Çıkış Yapan Grup: TNK En İyi Klip: Emre Okumuş Son kere klibi Yönetmen Serdar Ferit TV Yıldızları Özel Ödülleri: ENBE Orkestrası Meryem Uzerli