Altın portakal ödülleri verildi 1549310203 1549310203 altinportakalodulleriverildi5c589904abaa8altinportakalodulleriverildi5c589904abaa8 http:wwwkpsscomtrimgsthombsbigfilesnewsmainphoto122448980345 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ''En İyi Film'' ödülünü Ben Hopkins'in ''PazarBir Ticaret Masalı'' adlı filmi aldı 45 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ''En İyi Film'' ödülünü Ben Hopkins'in ''PazarBir Ticaret Masalı'' adlı filmi aldı Festivalde Milli Uzun Metraj Film Yarışması'nın sonuçları açıklandı Festivalde ödüller şöyle dağıldı: En İyi Film: PazarBir Ticaret Masalı (Ben Hopkins) Altın Portakal SİYAD En İyi Film Ödülü: Hayat Var (Reha Demir) Yurtiçi Kargo Dr Avni Tolunay Jüri Özel Ödülü: Nokta (Derviş Zaim) Behlül Dal Digitürk Genç Yetenek Jüri Özel Ödülü: Aydınlatılmış Bulut (Başka Semtin Çocukları) En İyi Yönetmen: Derviş Zaim (Nokta) En İyi Program Metni: Ben Hopkins, (PazarBir Ticaret Masalı) En İyi Müzik: Mazlum Çimen (Nokta) En İyi Bayan Oyuncu: Nurgül Yeşilçay (Vicdan) En İyi Erkek Oyuncu: Tayanç Ayaydın (PazarBir Ticaret Masalı) En İyi Sanat Yönetmeni: Türker Emekçi (Diğer Semtin Çocukları) En İyi Manzara Yönetmeni: Zekeriya Kurtuluş (Vicdan) En İyi Tezgâhtar Kadın Oyuncu: Övül Avkıran (Pandora'nın Kutusu) En İyi Tezgâhtar Erkek Oyuncu: Volga Sorgu Tekinoğlu (Başka Semtin Çocukları) En İyi Kurgu: Mustafa Preşeva (Vicdan) En İyi Laboratuvar: Fono Film (Gökten Üç Elma DüştüVicdan) En İyi Saç ve Makyaj: Vicdan En İyi Kostüm: Zeynep Sırlıkıya (PazarBir Ticaret Masalı) En İyi Ses TasarımıMiksaj: Nokta En İyi Özel Efekt: Murat Balkan (Üç Maymun) BELGESEL VE KISA FİLMİN EN İYİLERİ Gecede ''En İyi Belgesel'' ödülü İsmet Arasan'ın ''Adakale Sözlerim Çoktur'' adlı belgeseline, ''Kısa Film Ödülü'' Istek Akın'ın ''Gemeinschaft'' adlı filmine, ''Kısa Film Jüri Özel Ödülü'' de Cüneyt Birol'un ''Nefes'' adlı filmine verildi