Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Altınbaş: Yurtdışında yatırıma devam edeceğiz

Altınbaş: Yurtdışında yatırıma devam edeceğiz
0
45

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
Altinbas%2DYurtdisinda%2Dyatirima%2Ddevam%2Dedecegiz%2D226531%2Ejpg

Türkiye mücevherat kesiminin önderi Altınbaş, Arnavutluk Tiran’da açtığı mağazası ile seçkin dizaynlarını memleketler arası arenada sergilemeye devam ediyor. Tiran’da ikinci mağazasını açan Altınbaş, balkanlarda mağaza ağını genişletiyor.

Moda ve mücevher alanında dünyanın en seçkin noktalarında olmaya devam eden Altınbaş, Arnavutluk’un başşehri Tiran’da hizmete açtığı yeni mağazası ile mücevher severlerle en beğenilen koleksiyonlarını buluşturacak.

102 metrekarelik alanda açılan konsept mağazası ile Balkanlı müşterilerine yepisyeni bir alışveriş tecrübesi sunan olan Altınbaş, vitrin tasarımı ile şıklığı ve kaliteyi sergilemeye devam ediyor.

İkram, moda, mücevher ve evlilik olmak üzere dört ana kategoriye ve koleksiyon bazlı sunumlara nazaran düzenleyen Altınbaş, mücevher tutkunlarının seçim yapmalarını kolaylaştıracak.

Yurtdışında yatırıma devam edeceğiz

Tiran’da gerçekleştirilen yatırıma dair açıklamalarda bulunan Altınbaş İdare Şurası Lideri İmam Altınbaş “ Balkanlarda en fazla sayıda mağazası olan mücevher markası olarak bölge halkının beğenisini kazandık ve talep doğrultusunda yurtdışında mağaza sayısını artırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Bilhassa Sırbistan, Hırvatistan, Montenegro ve Slovenya’ya odaklandıklarını söz eden Altınbaş, “Balkan ülkelerinde Türk mücevherat dalının önünü açtık. Kelam konusu ülkelerde mücevherat ile birlikte başka kesimlerde de yatırımın yapılabileceğini düşünüyorum. Türkiye olarak üretim ve ihracat odaklı bir ülkeyiz. Önemli manada üretim gücüne sahibiz. İhracat patlaması yapabilecek potansiyele sahip olduğumuza inanıyorum. Altınbaş olarak biz de kendi eserlerimizde ihracata münasebetiyle ekonomimize katkı sağlamaya devam edeceğiz. Gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında mağaza ağımızı genişleteceğiz.” diye konuştu.