Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alttan dersin katkı payı arttı

Alttan dersin katkı payı arttı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Alttan dersi kalan öğrencilerin ödeyeceği katkı payı miktarı da arttı Bu Nedenle aynı dersten üçüncü tekrarda ders başına alınacak katkı payı ve öğrenim ücreti oranına yüzde 50, dördüncü tekrarda yüzde 100, beşinci veya daha fazla tekrarda ise yüzde 300 zam geldi

Bakanlar Kurulu Kararı'yla 2 Kasım 2019'de Resmi Gazete'de yayımlanan ve 20192019 eğitim öğretim yılının ikinci yarısı başlamasıyla uygulanmaya konulan 6111 sayılı yasada yapılan değişikliklere armoni için üniversiteler eğitim öğretim yönetmeliğinde harç ücretlerinin hesaplanmasında buluş getirildi Her bir ders için kredi başına ödenecek katkı maddesi payı veya öğrenim ücreti tutarları, her bir dersin kredisinin ilgili dönemde alınması gereken toplam ders kredisine oranlanması sonucu bulunacak Buna tarafından öğrencilerin dönemlik harç paralarının yanı sıra üçüncü ya da daha fazla tekrar ettikleri dersler varsa bu dersler için kredi başına ilave katkı payı ödemeleri zorunluluğu getirildi *

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt