Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Alttan dersin katkı payı arttı

Alttan dersin katkı payı arttı
0
174

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
imagesalttandersinkatkipayiartti5afa06f98f17f

Alttan dersi kalan oğrencilerin odeyeceği katkı payı miktarı da arttı Boylece aynı dersten ucuncu tekrarda ders başına alınacak katkı payı ve oğrenim ucreti oranına yuzde 50, dorduncu tekrarda yuzde 100, beşinci veya daha fazla tekrarda ise yuzde 300 zam geldi

Bakanlar Kurulu Kararı'yla 2 Kasım 2019'de Resmi Gazete'de yayımlanan ve 20192019 eğitim oğretim yılının ikinci yarısı başlamasıyla uygulanmaya konulan 6111 sayılı yasada yapılan değişikliklere uyum icin universiteler eğitim oğretim yonetmeliğinde harc ucretlerinin hesaplanmasında yenilik getirildi Her bir ders icin kredi başına odenecek katkı payı veya oğrenim ucreti tutarları, her bir dersin kredisinin ilgili donemde alınması gereken toplam ders kredisine oranlanması sonucu bulunacak Buna gore oğrencilerin donemlik harc paralarının yanı sıra ucuncu veya daha fazla tekrar ettikleri dersler varsa bu dersler icin kredi başına ek katkı payı odemeleri zorunluluğu getirildi

Similar threads

Alttan dersi kalan öğrencilerin ödeyeceği katkı payı miktarı da arttı Bu Nedenle aynı dersten üçüncü tekrarda ders başına alınacak katkı payı ve öğrenim ücreti oranına yüzde 50, dördüncü tekrarda yüzde 100, beşinci veya daha fazla tekrarda ise yüzde 300 zam geldi Bakanlar Kurulu Kararı'yla 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
universite alt ders harc parası hesaplama Alttan Dersi Olan oğrenci ne kadar ek kredi parası odeyecek Alttan dersi olan ek kredi parası odeme miktarı Universitede Alttan Dersi Olanlar Ek Katkı Payı Universite Alttan ders ek kredi odemesi ne kadar Universite Katkı Payı (harc) paraları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
üniversite daha alçak ders harç parası hesaplama Alttan Dersi Olan öğrenci ne dek ek kredi parası ödeyecek Alttan dersi olan ek kredi parası ödeme miktarı Üniversitede Alttan Dersi Olanlar Ilave Katkı Maddesi Payı Üniversite Alttan ders ilave kredi ödemesi ne değin Üniversite Katkı Payı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
2019 Acıkoğretim bahar donemi kayıt yenileme ACIKOĞRETİM FAKULTESİ 2019 OĞRETİM YILI BAHAR DONEMİ KAYIT YENİLEME DUYURUSU Acıkoğretim Fakultesinin donemlik,kredili sistemde oğretim yapılan; Adalet, Bilgi Yonetimi, Coğrafi Bilgi Sistemleri, Cağrı Merkezi Hizmetleri, Eczane Hizmetleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Aile Ekonomisi ve Beslenme Oğretmeni AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME OĞRETMENİ Calıştığı eğitim kurumu veya kuruluşunda oğrencilere ya da yetişkinlere aile ekonomisi ve beslenme ile ilgili eğitim veren kişidir Aile Ekonomisi ve Beslenme Oğretmeni gorevleri; Aile Ekonomisi ve Beslenme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
345
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt