bilgisayarci
FD Üye
Bağlantı Lideri Fahrettin Altun, Sözcü gazetesi müellifi Rahmi Turan tarafından ortaya atılan 'CHP'li bir isim Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü' savları üzerine yayınladığı yazılı açıklamada argümanların 'tamamen gerçek dışı ve hayal eseri olduğunu' belirtti.
Fahrettin Altun'un hususla ilgili yayınladığı açıklama şu formda:
"Son günlerde bir köşe yazısında mesnetsiz bir halde ortaya atılan ve ne yazık ki medyamızda da ağır tartışmalara neden olan 'Sayın Cumhurbaşkanımızın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde CHP’li bir siyasetçiyle görüştüğü ve ortalarında bu kişinin CHP genel lideri olması tarafında bir diyalog geçtiği' iddiası tamamen gerçek dışıdır, hayal eseridir.
Sayın Cumhurbaşkanımızın ne Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ne de diğer bir yerde bu türlü bir görüşmesi olmamış, kelam konusu köşe yazısında geçen bu türlü bir diyalog gerçekleşmemiştir.
Yaklaşık 43 yıllık siyasi hayatında Sayın Cumhurbaşkanımızın rastgele bir siyasi partinin dizayn edilmesine yönelik adım atması ya da iç işlerine müdahale etmesi hiçbir vakit kelam konusu olmamıştır. Bunu da en uygun hakem olan milletimiz çok âlâ bilmektedir.
Terörle çabada böylesine kritik günler yaşanırken, diplomasi ve dış siyasette elde edilen muvaffakiyetlerin sürmesi için tüm dikkatimizi ülkemizin geleceği üzerinde toplamışken, kamuoyunu siyasi magazin haberleriyle meşgul etmenin, kendi siyasi ikbalini muhafazaya çalışan çevrelere yarar sağlamayacağını da belirtmek isteriz.
Kelam konusu haberleri gerçek kabul edip, bunun üzerine daha fazla gerçek dışı tabirlerle siyaset iklimini zehirlemeye çalışan kimi siyasetçilerin yaptıkları açıklamaları da telaşla izliyor, kendi siyasi hesap ve çıkarlarını korumak namına yaptıkları bu iftira ve palavra siyasetinden vazgeçmelerini umuyoruz."
CHP önderi Kemal Kılıçdaroğlu bu sabah Fox TV'de İsmail Küçükkaya'ya verdiği demeçte tezlerle ilgili olarak Erdoğan'a davette bulunmuştu: "Bu haber madem ki Türkiye'yi çalkaladı. Her hususta konuşma yapan Erdoğan niçin bu mevzuda konuşmuyor? "Yok o denli bir şey" desin. "Kimseyi davet etmedim, kimseyle bu mevzuyu hiç konuşmadım" diyemez mi? Niçin demiyor? Buradan Erdoğan'a açık ve net soruyorum. Bu haber yanlışsız mudur, yanlış mıdır kardeşim söyle.Her hususta konuşuyor. Ağzını açtığında lafları art geriye sıralıyor. Türkiye'nin medya ve siyaset dünyasını ilgilendiriyor. Herkes konuşuyor."
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.