Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar fazla başlık açmamak için iki sorumu da bu başlıkta sormak istedim
1 Yaklaşık 10 gün önce sapphire marka anakartıma bios update yaptım update sonunda pc yi restart yaptığımda pc hiç açılmadı Sadece açılışta uzun biiip sesi geliyor ve saniyede bir restart atıyor ekrana hiç bir uyarı...
Arkadaşlar 23 Hafta Önce Bilgisayarımı Upgrade Ettirdim Adam İşlemci Olarak AMD Athlon AM2 3800+ Taktı ve Bana Bu İşlemcinin Çift Çekirdek Olduğunu Söyledi ama Ben Daha Sonradan AMD X2 Lerin Çift Çekirdek Olduklarını Duydum Bilgisayarcıya Sordum Bunu Adam Bana AM2'lerin İlk Versiyon X2'lerin ise...
Kendi PC'nizi topluyor yahut mevcut makinenizi yükseltmek istiyorsanız, göz gerisi etmemeniz gereken bileşenlerden biri de soğutucudur. Birden fazla işlemci, satın aldığınızda bir stok soğutucu ile birlikte gelir. Lakin bunlar eksiksiz performans vermeyebilir ve çok gürültülü çalışabilir...
Geceleri gökyüzüne baktığımızda yıldızları ve Ay’ı rahatça görebiliyoruz, gündüz ise Güneş’i ama hiçbir formda çıplak gözle gezegenleri gözlemleyemiyoruz. Bu haberimizde bu karmaşık sorunun yanıtını siz takipçilerimize vermeye çalışacağız.
Bunun sebeplerinden biri, Ay’ın kendi başına bir...
arkadaşlar benim sis m760gx 128 mb paylaşımlı bir ekran kartım var sizce bu son cıkan oyunlar için yeterli performans verirmi ben most wantedı takılmadan oynuyorum ama bi süre sonra bilgisayar kendinden reset cekiyo işlemcim amd sempron 3300+ 20 laptop acaba işlemcimi ısınıyor yoksa ekran...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.