Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

am2 mi yoksa 940 pinmi almalıyım.

am2 mi yoksa 940 pinmi almalıyım.

Similar threads

Arkadaşlar fazla başlık açmamak için iki sorumu da bu başlıkta sormak istedim 1 Yaklaşık 10 gün önce sapphire marka anakartıma bios update yaptım update sonunda pc yi restart yaptığımda pc hiç açılmadı Sadece açılışta uzun biiip sesi geliyor ve saniyede bir restart atıyor ekrana hiç bir uyarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Arkadaşlar 23 Hafta Önce Bilgisayarımı Upgrade Ettirdim Adam İşlemci Olarak AMD Athlon AM2 3800+ Taktı ve Bana Bu İşlemcinin Çift Çekirdek Olduğunu Söyledi ama Ben Daha Sonradan AMD X2 Lerin Çift Çekirdek Olduklarını Duydum Bilgisayarcıya Sordum Bunu Adam Bana AM2'lerin İlk Versiyon X2'lerin ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Kendi PC'nizi topluyor yahut mevcut makinenizi yükseltmek istiyorsanız, göz gerisi etmemeniz gereken bileşenlerden biri de soğutucudur. Birden fazla işlemci, satın aldığınızda bir stok soğutucu ile birlikte gelir. Lakin bunlar eksiksiz performans vermeyebilir ve çok gürültülü çalışabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Geceleri gökyüzüne baktığımızda yıldızları ve Ay’ı rahatça görebiliyoruz, gündüz ise Güneş’i ama hiçbir formda çıplak gözle gezegenleri gözlemleyemiyoruz. Bu haberimizde bu karmaşık sorunun yanıtını siz takipçilerimize vermeye çalışacağız. Bunun sebeplerinden biri, Ay’ın kendi başına bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
arkadaşlar benim sis m760gx 128 mb paylaşımlı bir ekran kartım var sizce bu son cıkan oyunlar için yeterli performans verirmi ben most wantedı takılmadan oynuyorum ama bi süre sonra bilgisayar kendinden reset cekiyo işlemcim amd sempron 3300+ 20 laptop acaba işlemcimi ısınıyor yoksa ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt