Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ama bir çocugun hasreti

ama bir çocugun hasreti
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
ama bir çocugun hasreti İşitiyorum, güneş böylece güzel,akarsu kenarında suyun üzerine dürüst sarkan çiçeklerin manzarası o kadar latifmişVe kibar öten kuşların,havai böceklerin,uçuşu da görülecek şeylerden imiş İşitiyorum ancak,geceleri gökyüzünde kuytu ışıklar görünürmüş Dalgaları göz yaşları gibi acıklı olan deniz içinde deha,beyaz yelkenli gemiler akıp gidermiş İşitiyorum oysa, çiçeklerin renkleri o kadar latif imiş Dereler,dağlar, çayırlar, sular,ormanlar ve hususiyle fecir zamanları pek hoş, o kadar şirin imişler ki, bu değin azamet ve ihtişama karşı insan,rabbine secdeler edermiş Ama ben, ne o gürültüsünü işitmekte olduğum denizi, ne o rengin çiçekleri, ne gökyüzünü, ne güneşi, ne o hoş meyveleri, ne kuşları, ne aydınlığı göremediğimden dolayı müteessir değilim Hayır Allah’ım , hayır! Şu fani alemin güzelliklerinden hiçbirini istek etmem İlla!! Heyhat! Anacığımı göreydim!​  

858,496Konular
981,888Mesajlar
29,924Kullanıcılar
biliSon üye
Üst Alt