fakat önce siz başlattınız önce siz başlattınız lakin önce siz başlattınız Adamın biri gazetede gördüğü seçkin bir şirketin iş ilanına başvurur ve kısa bir süre sonra da görüşmeye çağırılır Röportaj olumlu geçer ve prensipte anlaşıldıktan daha sonra egzersiz koşullarına gelindiğinde müstakbel patronuyla aralarındaki hitabe şöyle gelişir: Adam: Beyefendi bilmeniz gereken bir mevzu var oysa, ben 5 bin dolardan aşağı bir ücretle çalışmam Patron: aman efendim tasa ettiğiniz şeye bakın biz zaten 7500 dolardan aşağı ücret vermiyoruz kimseye A: Harika! ama bir mevzu daha var ancak bana devir edeceğiniz araba iyi bir araba olmalı üstelik son model zira diğer türlü çalışamam P: hah hah haa hiç merak etmeyin biz zaten bütün çalışanlarımıza jip veriyoruz bundan başka chrysler Adam gittikçe keza sevinmeye ayrıca de endişelenmeye başlar, lakin böyle bir fırsatta ele geçmez deyip devam eder konuşmasını sürdürmeye A: peki yalnız çalıştığım etraf stresli olursa ben verimli olamam bu nedenle yalnızca benim için çalışacak bir hizmetli ve bundan başka özel yardımcı ile yardımcı istiyorum Müstakbel patron aynı rahatlıkla cvp verir: bu konuyu da düşünmeyin efendim zaten şirketimizin bir reviri bu revirde istihdam edilmiş her bir çalışan için özel hizmet verecek masözlerimiz var Adam bundan böyle ayrıntılarıyla afallamıştır ve dayanamayıp sorar: Şaka yapıyorsunuz herhalde?! Patron cevap verir: Lakin önce siz başlattınız!!!!