Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Amacı kafamı karıştırmak mı?

Amacı kafamı karıştırmak mı?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar sevgilimden ayrılalı 1 seneden artı bir vakit oldu ama bağlı ben hala unutamadım içimde hala ona karşısında bişeyler besliyorum1314 gün önce büyük kasaba dışına çıktım ve raslantı oda ordaydı onu görünce gözlerim onda kitlendi kaldı çok şaşırdım çünkü sevdiğim insanı görmeyi bırakın 1 yıl her tarafında sesini bile duymamıştımYürüdüğüm yönün aksine yürüyordu ve topluluk bi caddeydi yanımdan geçti gittiO beni görmedi sandım çünkü yüzüme bile bakmadı aradan birkaçgün geçti ve aradı numarasını tanımadım açtımGeçenlerde seni gördüm diyerek başladı konuşmaya ben direk tanıdım fakat tanımamış gibi davranarak sen kimsin dedim boşver kim olduğumu nekadar vakit buralardasın falan sordu ve daha kendine iyi bak diyerek kapattıSonra mesaj attım ve onu tanıdığımı söyledim bende onu gördüğümü vs söyledim öyle havadan sudan konuştukBeni bugün birde sosyal ağdan peşine düşüp takip etmiş sizce amacı ne olabilir?? Kafamı karıştırmakmı??

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt