iltasyazilim
FD Üye
1 ay once biriyle tanıstım anında bulustuk zaten 3 4 gun sonradan cok guzel anlastık güzel vakit gecirdik sonra defalarca 3 4 defa bulustuk ben davranıslarımla ve konusmalarımla zaten niyetimi belirli ettim yani ondan etkilendiğimi hoslandığımı o da bana karşı cok sıcak ve ilgiliydi neyse 2 hafta önce ben ona karşı hissetmiş olduğum şeylerden bahsettim o ise ilişki düşünmediğini bunları konusmak istemediğini belirtti ve konu kapandı o günden daha sonra 2 hafta boyunca hiç konusmadık ta ancak geçen cumaya dek geçen cuma mesaj attı onun için çok değerli olduğumu ve görüşmek istediğini söyledi bende kabul ettim tüm haftasonunu beraber geçirdik 3 gün baştan başa görüştük cok iyiydi yine herşey fakat ben tekrar konuyu açınca bitmiş benzer şeylerden bahsetti bu konuları konuşmak istemediğini rahatsız olduğunu söyledi bende onu dost olarak görmediğimi ve bu durumunda beni rahatsız ettiğini söyledim daha sonra konuşmak istemiyorum dedi bende iyi sen bilirsin dedim ve sustumMerak ettiğim bu kızın amacı nedir ne yapmaya çalışıyor