iltasyazilim
FD Üye
sevgilimle yaklaşık 3 aylık bir ilişkim var daha önce 5 yıllık sevdiği bir insan olmuş 1 avuç içi yakın çıkmışlar azıcık umursamazmış çocuk aldatmış felan filan herneyse ondan sonradan kısa süreli ilişkileri olmuş 1 hafta 1 hafta öle zaten çıktığı erkeklerin çoğuyla arkadaş kalıyor en son 2 aylık bir çıktığı olmuş askere bu vesileyle ayrılmış bundan sonra askerde tekrardan barışmışLar Herneyse en son benimle çıkmaya başladı ilklerde ben buna soğuk davranıodum alaka bekliordu istediği ilgiyi verince beni ayrıntılarıyla elinin içine aldı her dediğini yaptım Zaten arkadaş Çevresine hiç güvenmiyorum eski sevgilileriyle dost kalmasını saymıyorum bile herneyse bu benden ayrıldı işte Ben sordum ben senin değin sevemiyorum felan seni kaybetmek istemiyorum fakat beraberkende yapmıyoruz felan dedi Ben üsteledim birincil başlarda sonradan o 10 günlük süre içnde son günlerde ben buna blorf yaptım sen bitane nuamryla görüşüorsun felan diye aa evet eski sevgiliyle görüşmüş şuan askerde olan Ben bunu tehdit ettim ne konuştunuz felan diye valla bişe konuşmadık dedi öle muhabbet ettik felan dedi Sonradan o bana dediki dedi seni sevenin peşinden git felan Aramış eski sevgilisnini Ben bunu korkutma ettim dedim o çocuk askerden gelsin göstercem ben ona Bişe yapcağımdan yok sadce ölesne saçmalama felan ona ben o gözle bakmıyorum bile felan Dedim İşte konuşmalarınızı öğrenirim felan filan sonra aradan 1 saat geçti bu bana mesaj attı aşkımı özledim barışalımmı diğe niçin böle bir karar aldın dedim Zaten söylüycektim şu kıskançlıkların konuyu uzattı felan dedi barıştık herneyseSonra işte devam edioruz çıkmaya Ama bi güvensizlik sounu var bana her söylediği şeyi o Askerdeki eski sevgilisinede söylemiş diye düşinüorum içimde öle bişe var o çocukla görüşmüyor artık faceden felan engelledi ama bilmiyorum neden konuşmuştur sizce Yada ben ne yapmalıyım eski özeni göstermeyince eskisi gibi davranmıorsun aban diyor sizce ne yapmalıyım Değerimi anlaması için Bana En başından Anlatırsanız Çok memnun kalıcam Şimdiden teşkür ederim