Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aman Aman Şarkısı Gitar Akorları - Duman

Aman Aman Şarkısı Gitar Akorları - Duman
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Duman Aman Aman gitar tabları
Duman Aman Aman Gitar Akorları
Aman Aman Gitar Akorları

Solo

E)
B)22232000020222320
G)211121
D)4
A)
E)

E)00020
B)2223202222320
G)11121
D)4
A)
E)

E)
B)
8 Kere F#m 1 kere E G)12 Sonra 2 kere F#m
D)2224
A)
E)

F#m E
Nereye gider başını alıp sorarsın
F#m E
Kimbilir durmadan nasıl susarsın
F#m E
Bilmeden boşuna atıp tutarsın
F#m E F#m
Su gibi akıp gecer zaman
E) E)
B) B)
G)11121 8 Kere F#m 1 kere E G)12
D)4 D)2224
A) A)
E) E)

F#m E
Gezdin tozdun aman aman aman
F#m E
Sazdın sozdun aman aman aman
F#m E F#m
Giderek uzdun bizi zaman
F#m E F#m
Giderek uzdun bizi zaman NAKARAT 2 kere
F#m E
Yazdın cizdin aman aman aman
F#m E
İncecik izdin aman aman aman
F#m E F#m
Sıraya dizdin bizi zaman
F#m E F#m
Sıraya dizdin bizi zaman

Tekrar Solo ( Canınız İstiyorsa )

F#m E
Hep kacıp yeni bir adım atarken
F#m E
Dibine kadar cileye batıp cıkarken
F#m E
İcine atıp atıp yoluna basıp giderken
F#m E F#m
Su gibi akıp gecer zaman

Similar threads

Duman Aman Aman gitar nota,akor,tab Aman Aman şarkısı gitar notası Duman Aman Aman gitar tabları,akorları imagesdumanamanamangitarnotasi5adaac965f8d9 F#m E nereye gider basını alıp sorarsın F#m E kimbilir durmadan nasıl susarsın F#m E bilmeden bosuna atıp tutarsın F#m E F#m E su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Gitar Şarkı Notaları Kolay Gitar Şarkı Notaları Gitar Şarkı Notaları Kolay Dursun Zaman Am Her sabah doğan guneş Bir sabah doğmaz oldu F Elleri ellerimden kayıp giden yıldız oldu Dm Gulunce ışık sacan o gozler yaşla doldu Em Ağlama duymaz artık bir varmış bir yok oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Cok Kolay Gitar Notaları, Aşk Acısı Cm C# Bugun ayrılığın ilk gunu Fm C# Cm Daha şimdiden seni cok ozledim C# Gonul cekmeyince anlamıyor Fm C# Cm Ne yazık sonunu goremedim AbBbm Eb Fm Ben hangi savaştan galip cıktım ki? AbBbm Eb Fm Ben birkac anıya mutlu olmam ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Duman Eski Koprunun Altında Gitar Akorları Eski Koprunun Altında Gitar Akorları Duman Eski Koprunun Altında gitar tabları , E A E A E A E E E A E Denizler aştım geliyorum bilirsin derdim seninle E A E A E A E E E A E Yolumdan dondum kopuyorum bilirsin derdim seninle D C# F#m Bm D...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Dağlar Bağlar Gitar Akorları Duman Dağlar Bağlar gitar tabları Giriş F# F#5 G5 G#5 A5 A C# F#5 G#5 A5 B5 Dağlarda bağlarda ben seni Gordum oralarda A C# F#5 G#5 A5 B5 (x2) Dağlarda Bağlarda ben Seni Optum Buralarda E||| B||| G||43| D|44|44| A|44|2525| E|2525||...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
981,665Mesajlar
29,735Kullanıcılar
TanselSon üye
Üst Alt