Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aman Ha Cin Çıkabilir

Aman Ha Cin Çıkabilir
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Aman Ha Cin Çıkabilir 1549145579 1549145579 amanhacincikabilir5c5615efb80b2amanhacincikabilir5c5615efb80b2 amanhacincikabilir5c5615efb80b2 Çevrenize biraz daha titiz bakın arkadaşlaramanhacincikabilir5c5615efbe779alt :D Big Grin :DZira ummadığınız yerlerden bir lamba cini çıkabilir amanhacincikabilir5c5615efbe779alt :D Big Grin :D Kapi vurulur ve bir erkek kapiyi açar Kadin: 'iyi günler henüz caminiz kirildi ve bunu yapan benim çocugum, lütfen özrümü kabul edin ne değin masrafi varsa ödemek istiyorum' der Adam: 'hiç sorun degil çocugunuz cami kirdi ve içeri giren top degerli bir vazoya çarpti ve o da kirildi' kadin daha fazla üzülür ve içeri girdiginde gerçekte bir vazoyu kirilmis görür 'Çok üzgünüm bununda masrafini ödemek istiyorum' der Adam: ' hiç önemli degil aslinda koskocoman bir iyilik yaptiniz bana' kadin merakla: 'ama caminiz ve degerli bir vazonuz kirildi nasil olur' der Adam: 'hanfendi ben bir cinim ve 100 bin yildir o vazoda hapis kalmistim, çocugunuz doğru özgürlügüme kavustum, dileyin benden ne dilerseniz' der Kadin keyifle: 'ayy ne desem güzel bir malikane istiyorum hem de paris'te' Adam bir kisa telefon konusmasi yapar ve: 'tamam hanfendi isteginiz oldu, dilediginiz zaman gidebilirsiniz yeni evinize' der ve 'ya ikinci dileginiz?' diye sorar 'fazla lüks kiyafetler istiyorum' Adam kisa bir telefon konusmasi yapar ve: 'armani, versace ve dkny'de kiyafetleriniz hazir alabilirsiniz' der ve üçüncü istegi sorar Kadin: 'en degerli mücevherleri istiyorum' der Adam bir telefon konusmasi sonrasi : 'ok bvulgari ve tiffany'den dilediginiz mücevherleri alabilirsiniz ' der Kadin havalara uçmustur ve adam: 'yalniz bende birsey rica etsem sakincasi olur mu?' diye sorar Kadin merakla: 'nedir?' adam: 'biliyorsunuz 100 bin yildir bu vazodayim kac zamandir bir kadin yüzü görmedim acaba bir gece benimle olur musunuz?' diye sorar Kadin azıcık düsündükten sonradan: 'neden olmasin?' der ve sabaha kadar birlikte olurlar sabahtan uyandiklarinda adam: 'hoş hanfendi acaba kaç yasinda?' diye sorar, kadin: '32' der Adam da: 'VAY BE bu YASTA HALA CINLERE INANIYORMUSUNUZ DERamanhacincikabilir5c5615efbe779alt :D Big Grin :D  

858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt