Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Amasyanın Yolları

Amasyanın Yolları
0
122

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Amasyanın Yolları

Hasreti gözümde memleketimin
Özledim özledim bizim elleri
Buraların tadı tuzu kalmadı
Özledim bizim elleri

Amasya'nın elmasını
Ferhat Şirinli dağını
O yemyeşil ırmağını
Özledim göresim geldi

Göğnücek'i Suluova'yı
Merizifon'u Piribaba'yı
Gümüşhacı köyü Taşova'yı
Özledim göresim geldi

Mazlumi'yim gitmez gönlümün yası
Kanamaz mı ayrılanın yarası
Orda geçti bu ömrümün yarısı
Özledim bizim elleri *

Similar threads

Amasyanın Yolları Hasreti gozumde memleketimin Ozledim ozledim bizim elleri Buraların tadı tuzu kalmadı Ozledim bizim elleri Amasya'nın elmasını Ferhat Şirinli dağını O yemyeşil ırmağını Ozledim goresim geldi Goğnucek'i Suluova'yı Merizifon'u Piribaba'yı Gumuşhacı koyu Taşova'yı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Türk Sanat Müziği Şarkıları İsimleri Türk Sanat Müziği Şarkıları Aşkımı bilmedin Aşkımın birincil baharı Aşkın kanununu Aşığım sana Aşık oldur Kaplumbağa Kabuğu girdim ay çıktı Kaplumbağa Kabuğu girdim kamışa Bağdat yolu Bahar bitti sonbahar bitti Bahar geldi gül açıldı Bahar gelmiş neyleyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Türk Sanat Müziği Şarkıları Listesi Türk Sanat Müziği Şarkıları Türk Sanat Müziği Şarkıları A'dan Z'ye Listesi A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z Açık bırak pencerini Açılan bir gül gibi Ada sahillerinde Adalardan bir yar gelir Adanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
En Manalı Facebook Sözleri Sosyal paylaşım ağı olan gacebook gün geçtikçe daha büyük bir kullanıcı kitlesi kadar rağbet görmeye devam ediyor Facebook profil sayfanız da paylaşmak için manalı sözler arıyorsanız sizler için en yeni manalı sözleri bu yazımız da paylaşıyoruz 55592 55592...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
A Harfi İle Başlayan Şarkılar A Harfindeki Şarkılar A Bu Hayat Nazan Öncel A Canim Hakan Taşıyan A Fadimem Hadi Senle Kaçalım Halk Türküsü A Gız Senin Adın Dudu Abdullah Uluçelik A Gız Senin de Adın da Dudu Halk Türküsü A Good Kiss Hadise A Güzel Dolan Da Gel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt