Acemi Ebru Şallı ebru şallı gebelikte besin ebru şallı hamilelikte besin hamile kıyafetleri pilates deyince nedense aklıma ilk olarak manken Ebru Şallı gelir neden mi sunumunu kendisinin yaptığı programda pilates yaptığı için neden amatör dedim haberimizde EBRU ŞALLI,ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ 1548634654 1548634654 amatorebrusalli5c4e4a226f06aamatorebrusalli5c4e4a226f06a http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberebbbruuu&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg TV8'DEKİ PROGRAMINDA PİLATES YAPAN EBRU ŞALLI, BU KONUDA KENDİNİ ELEŞTİRENLERE BAKIN NE YANIT VERDİ? Filiz Akın'ın HaberTurk'teki programına misafir olan Ebru Şallı, hafta içi her gün yayınlanan programının bir bölümünde canlı olarak izleyici aleyhinde pilates yapıyor Bunun dünyada bir birincil olduğunu söyleyen Ebru Şallı, bir takım eğitmenler ve çevreler tarafından bu konuda yetkin olmamakla, işi uzmanına bırakmakla ilgili eleştirilere yanıt verdi 'Bu konuda çok tevazu göstermeyeceğim pilates konusunda Türkiye'de yok, dünyada bir birincil canlı yayında pilates yapmak' diye konuşan Ebru Şallı, canlı yayında 50 dakika boyunca hem doğru nefes alıp keza de uygulamalı bir şekilde anlatmanın hiç de kolay olmadığına vurgu yaptı Profesyonel insanlardan çok takdir aldığını açıklayan Şallı, huysuz yöndeki görüşler için de 'Böyle küçük yorumlar oldu Ben dünyanın en iyi okulundan eğitimimi aldım 1,5 ay sürdü uygulamalı olarak Daha Sonra da biz Amerika'dan hocayı buraya getirdik İleri düzey eğitimimizi aldık Ben spor akademisi okumadım ama anatomik bilgime programıma gelen doktorlar bile şaşırıyor Sertifikam var Elimden geleni yerine getirmek istiyorum' diye konuştu