Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

AMB Başkanı Lagarde'dan “politika” sinyali

AMB Başkanı Lagarde'dan “politika” sinyali

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
2259650_720x360.jpg

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Başkanı Christine Lagarde, piyasaları sakinleştiren acil durum teşvikinin ardından bankanın gelecek toplantıda para politikasında değişikliğe gitmeyeceğinin sinyalini verdi.

AMB Başkanı, Financial Times ile Çarşamba günü gerçekleştirdiği mülakatta pandemi sonrasında alınan önlemlerin etkinliğini gösterdiğini belirtti. Yönetim Kurulu pandemi alım programını neredeyse ikiye katlayarak 1.35 trilyon euroya (1.52 trilyon dolar) çıkarmasının ardından ilk toplantısını yaklaşık bir hafta sonra gerçekleştirecek.

Lagarde, FT'ye yaptığı değerlendirmede “O kadar fazla şey yaptık ki ekonomik verileri dikkatlice değerlendirmek için zamanımız var.” dedi.

Lagarde'ın yorumları ekonomi sıçramaya başladıktan sonra bankanın etkin bir şekilde bekle ve gör duruşuna geçtiğini gösteriyor. İcra Kurulu üyesi Isabel Schnabel, Salı günü resesyonun beklenenden biraz daha ılımlı olabileceğini söyledi.

Similar threads

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Başkanı Christine Lagarde, bankanın Haziran toplantısının ardından para politikası ve pandemi varlık alımlarına ilişkin açıklamalarda bulunuyor. Lagarde, "İkinci çeyrekte ekonomik küçülme daha önce hiç görülmemiş bir düzeyde olacak." dedi. Ekonomik projeksiyonların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Avrupa Merkez Bankası (AMB) Başkanı Christine Lagarde, Perşembe günü ikinci kez görüşmeye hazırlanan hükümetlere aralarındaki görüş farklarını giderme çağrısında bulunarak, koronavirüsün ekonomik etkisine karşı tepki olarak güçlü bir mali destek isteğini yineledi. Lagarde'ın Avrupa'daki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
 Almanya, boş olan Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Kurulu üyeliğine öğretim üyesi Isabel Schnabel'i aday gösterdi. Almanya'da Bakanlar Kurulu, AMB Yönetim Kurulu'nun Alman üyesi Sabine Lautenschlaeger'in görev süresi dolmadan istifa etmesiyle yerine Bonn Üniversitesi Öğretim Üyesi Isabel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Koronavirüs salgınının bölgesel bir krize dönüşmesi durumunda, Avrupa Merkez Bankası (AMB) yardıma koşmak için henüz hazır değil. Faizler sıfırın altında ve varlıklarının son grubu hala devam ederken, para piyasaları bu yılın sonuna doğru faiz indirimi beklese de ek parasal destek için alan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Kurulu üyesi ve Fransa Merkez Bankası Başkanı François Villeroy de Galhau, AMB'nin pandemi acil durum programı çerçevesinde çöp tahvil alma beklentilerini önemsemedi. Almanya'nın Handelsblatt gazetesinde Pazar günü mülakatı yayınlanan Fransa MB Başkanı, “Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt