Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ambulans Şoforu Maaşı Ne Kadar

Ambulans Şoforu Maaşı Ne Kadar
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ambulans Şoforu ne kadar maaş alır? bilgi verir misiniz

Cevap: Ambulans Şoforu Maaşı Ne Kadar

Ambulans Şoforu maaşları kamu ve ozel sektor olmak uzere 1200 TL ile 3000 TL arası değişkenlik gostermektedir

Similar threads

Ambulans Şoforu Ne Kadar Maaş Alıyor Ambulans Şoforu Maaşı Ne Kadar Ambulans Şoforlerinin maaşları hakkında nette bir bilgi bulunmamaktadır Calıştıkları kurumlara gore farklı tutarlar olabilir Ambulans Şoforu Ne Kadar Maaş Aldığı hakkında sizin bir bilginiz var ise bizimle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
merhabalar ismim deniz eskişehirliyim albulans şoforu olmak istiyorum bunun icin neler gerekli cevaplarsanız sevinirim saygılarımla Cevap: ambulans şoforu nasıl olabilirim yonetmelikte ambulans şoforu; 'Kullanacağı araca uygun surucu belgesine sahip, temel ilkyardım eğitimi sertifikası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Ambulans Şoforu Olmak icin ne yapmalıyız Ambulans ve acil sağlık aracları ile ambulans hizmetleri yonetmenliğinin 4 maddesine gore : Kullanacağı aracına uygun surucu belgesine sahip , temel ilk yardım eğitimi sertifikası almış personel olarak tanımlanıyor Bu maddeden cıkaracağımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Ambulans Şoforu Sertifikası , Ambulans Şoforu Nasıl Olunur, Acil tıp teknisyenliği okuması gerekiyorAynı zamanda ozel ambulans firmalarında calışmak icin ehliyetin yanı sıra ilkyardım sertifikası ve psikolojik bazı testleri alması gerekiyor Ambulanslar ve acil sağlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Ambulans Şoforu Nasıl Olunur Ambulans Şoforu Olmak İcin Neler Gerekli Acil tıp teknisyenliği okuması gerekiyor diye biliyorum ben Aynı zamanda ozel ambulans firmalarında calışmak icin ehliyetin yanı sıra ilkyardım sertifikası ve psikolojik bazı testleri alması gerekiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt