Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ambulans Şöförü Olmak İçin Gerekenler

Ambulans Şöförü Olmak İçin Gerekenler
0
106

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Ambulans Şöförü Nasıl Olunur

Ambulans Şöförü Almak İçin Neler Gerekli

Ivedi tıp teknisyenliği okuması gerekiyor diye biliyorum ben bununla birlikte özel ambulans firmalarında niyetlenmek için ehliyetin yanı sıra ilkyardım sertifikası ve psikolojik bir takım testleri alması gerekiyor

Ambulanslar ve ivedi sıhhat araçları ile ambulans hizmetleri yönetmeliği'nin 4 maddesinde, ambulans şoförü; 'Kullanacağı araca uygun sürücü belgesine sahip, temel ilkyardım eğitimi sertifikası almış personel' olarak tanımlanıyor Buradan anlaşılanda uygun şoför belgesine ve esas ilkyardım eğitimi sertifakasına sahip olması gerekiyor

Türkiye'de ise ambulansta şoför bulundurma zorunluluğu kaldırıldı İsteyen özel ve ulus ambulansları sürücü çalıştırabilir Bu sürücü, Afiyet Bakanlığı onaylı esas ilkyardım eğitiminde varisi olmak zorundadır *

Similar threads

Ambulans Şöförü Olma Şartları Ambulans Şöförü Olma Koşulları Ambulanslar ve ivedi sağlık araçları ile ambulans hizmetleri yönetmeliği'nin 4 maddesinde, ambulans şoförü; 'Kullanacağı araca yerinde sürücü belgesine sahip, esas ilkyardım eğitimi sertifikası almış personel' olarak tanımlanıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Ambulans Şöförü Nasıl Olunur Ambulans Şöförü Olma Şartları Ambulanslar ve acele sıhhat araçları ile ambulans hizmetleri yönetmeliği'nin 4 maddesinde, ambulans şoförü; 'Kullanacağı araca uygun şoför belgesine sahip, esas ilkyardım eğitimi sertifikası almış personel' olarak tanımlanıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Ambulans şoförü olma şartları Ambulans şoförlerinde aranan şartlar Ambulanslar ve acil sıhhat araçları ile ambulans hizmetleri yönetmeliği'nin 4 maddesinde, ambulans şoförü; 'Kullanacağı araca uygun şoför belgesine sahip, esas ilkyardım eğitimi sertifikası almış personel' olarak tanımlanıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Ambulans Şöförü Sertifikası , Ambulans Şöförü Nasıl Olunur, Acil tıp teknisyenliği okuması gerekiyorAynı zamanda özel ambulans firmalarında kastetmek için ehliyetin yanı sıra ilkyardım sertifikası ve psikolojik bazı testleri alması gerekiyor Ambulanslar ve ivedi afiyet araçları ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
merhabalar ismim deniz eskişehirliyim albulans şöförü elde etmek istiyorum bunun için neler zorunlu cevaplarsanız sevinirim saygılarımla Cevap: ambulans şöförü nasıl olabilirim yönetmelikte ambulans şoförü; 'Kullanacağı araca yerinde sürücü belgesine sahip, temel ilkyardım eğitimi sertifikası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt