Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ambulans Şoforunun Maaşı Ne Kadardır ?

Ambulans Şoforunun Maaşı Ne Kadardır ?
0
202

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ambulans Şoforu Olmak icin ne yapmalıyız

Ambulans ve acil sağlık aracları ile ambulans hizmetleri yonetmenliğinin 4 maddesine gore :

Kullanacağı aracına uygun surucu belgesine sahip , temel ilk yardım eğitimi sertifikası almış personel olarak tanımlanıyor

Bu maddeden cıkaracağımız sonuca gore

*Uygun surucu belgesi
* Temel ilk yardım sertifikası

Ne kadar maaş alırlar ?

Ambulans şoforleri kamu ve ozel sektorde calışmasına gore maaşları farklılık gosteriyor Normal bir ambulans şoforunun aldığı maaş 1500 ile 5000 arasında değişmektedir

Similar threads

Ambulans Şoforu Nasıl Olunur Ambulans Şoforu Olma Şartları Ambulanslar ve acil sağlık aracları ile ambulans hizmetleri yonetmeliği'nin 4 maddesinde, ambulans şoforu; 'Kullanacağı araca uygun surucu belgesine sahip, temel ilkyardım eğitimi sertifikası almış personel' olarak tanımlanıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Ambulans Şoforu Olma Şartları Ambulans Şoforu Olma Koşulları Ambulanslar ve acil sağlık aracları ile ambulans hizmetleri yonetmeliği'nin 4 maddesinde, ambulans şoforu; 'Kullanacağı araca uygun surucu belgesine sahip, temel ilkyardım eğitimi sertifikası almış personel' olarak tanımlanıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Ambulans şoforu olma şartları Ambulans şoforlerinde aranan şartlar Ambulanslar ve acil sağlık aracları ile ambulans hizmetleri yonetmeliği'nin 4 maddesinde, ambulans şoforu; 'Kullanacağı araca uygun surucu belgesine sahip, temel ilkyardım eğitimi sertifikası almış personel' olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Ambulans Şoforu Nasıl Olunur Ambulans Şoforu Olmak İcin Neler Gerekli Acil tıp teknisyenliği okuması gerekiyor diye biliyorum ben Aynı zamanda ozel ambulans firmalarında calışmak icin ehliyetin yanı sıra ilkyardım sertifikası ve psikolojik bazı testleri alması gerekiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Ambulans Şoforu Ne Kadar Maaş Alıyor Ambulans Şoforu Maaşı Ne Kadar Ambulans Şoforlerinin maaşları hakkında nette bir bilgi bulunmamaktadır Calıştıkları kurumlara gore farklı tutarlar olabilir Ambulans Şoforu Ne Kadar Maaş Aldığı hakkında sizin bir bilginiz var ise bizimle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,497Konular
982,558Mesajlar
30,298Kullanıcılar
Üst Alt